Σκίμπε: «Σημαντικό τεστ αλλά το χάσαμε» (vid)

Σκίμπε: «Σημαντικό τεστ αλλά το χάσαμε» (vid)

Gazzetta team
Σκίμπε: «Σημαντικό τεστ αλλά το χάσαμε» (vid)

bet365

Για τεστ που ναι μεν ήταν σημαντικό αλλά χάθηκε έκανε λόγο ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε αναφερόμενος στην ήττα από την Λευκορωσία.

Ο Γερμανός προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με το πρώτο μέρος, διότι αφήσαμε πολλούς χώρους για τον αντίπαλο. Ήταν ένα τεστ που το χάσαμε, αλλά και πάλι ήταν σημαντικό να κάνουμε αυτό το τεστ για παίκτες που είτε έρχονται από τραυματισμό είτε δεν έπαιζαν πολύ και ήταν σημαντικό να βρουν ρυθμό.

Για παράδειγμα, έμεινα ευχαριστημένος από τον Παπαδόπουλο. Δεν έπαιζε τις τελευταίες εβδομάδες στη Λειψία και ήταν σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Πλέον, έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με την Βοσνία την Κυριακή».

Για το αν τον απογοήτευσε η μικρή προσέλευση: «Αν την Κυριακή έρθουν πολλοί, δεν θα με πειράξει πολύ. Απλά ήταν ένα τεστ σήμερα. Σημαντικό είναι το κυριακάτικο ματς. Είναι το Βέλγιο, εμείς και η Βοσνία που θα παλέψουμε οι δυο ομάδες για να πάμε στο Μουντιάλ.Θα δούμε άλλο ματς και θα έχει και άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Και ξέρουμε ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης μας».

Για την απουσία του Μανωλά και τις ευκαιρίες που έκανε ο αντίπαλος: «Είναι σωστό ότι ο αντίπαλος έκανε πολλές φάσεις. Αλλά ειδικά για τον Παπαδόπουλο και τον Οικονόμου ήταν σημαντικό να παίξουν. Είδαμε και την σιγουριά που έδινε στο β' μέρος ο Παπασταθόπουλος. Την Κυριακή θα είναι και ο Σωκράτης, και ο Τοροσίδης και ο Τζαβέλλας. Γνωρίζουμε με Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς και Τζέκο τι μας περιμένει την Κυριακή».

Για το 4-4-2: «Σήμερα είχαμε πολλούς επιθετικούς, αλλά το παιχνίδι της Κυριακής περιμένουμε να το διαβάσουν διαφορετικά και να το παίξουν διαφορετικά. Το ταμπλό δείχνει ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα από τη Βοσνία, γι' αυτό και πρέπει να έχουμε δυνατή άμυνα και θαρραλέα και δημιουργική επίθεση».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα