Παντελίδης: «Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα πετύχεις»

Παντελίδης: «Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα πετύχεις»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα πετύχεις»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως θέλει πολύ δουλειά ο Ηρακλής, ώστε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
Αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση στον Ηρακλή, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης. Ο νέος κόουτς του Γηραιού μίλησε στο «Metropolis 95.5» και τόνισε πως χρειάζεται πολύ δουλειά στην ομάδα. Νέος γυμναστής της ομάδας είναι ο Σάκης Παντελίδης, που ήταν σε αυτή και πριν από 3,5 χρόνια επί εποχής Χατζηνικολάου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον χθεσινό αγώνα του Ηρακλή με τον Πλατανιά: «Ήμουν προετοιμασμένος όταν αποφάσισα να αναλάβω. Υπάρχουν 2 σημεία. Το αρνητικό είναι ότι μείναμε πίσω στο σκορ και έπεσε η ψυχολογία μας. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς κάποιες φάσεις και χωρίς, βέβαια, να είμαστε κι εμείς καλοί. Θα έπρεπε να μη μείνουμε πίσω στο σκορ γιατί φοβόμουνα την αντίδραση της ομάδας. Τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη και γύρισαν το παιχνίδι και αυτό ήταν το θετικό, ότι έβγαλαν αντίδραση. Τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα δεν μου άρεσαν. Έπρεπε να κρατήσουν τη μπάλα και αν το κάνανε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για το αν οι ποδοσφαιριστές λυγίζουν λόγο της πίεσης που υπάρχει: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να κάνεις τα παιδιά τόσο δυνατά ώστε να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. θα προσπαθήσουμε πολύ να το αλλάξουμε».
Για το τι σκέφτηκε και ανέλαβε τον Ηρακή: «Αν δεν ρισκάρεις δεν θα πετύχεις ποτέ τίποτα».
Για το ρόστερ του Ηρακλή: «Σίγουρα έχετε δίκιο αλλά ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα και δε νομίζω ότι οι αντίπαλοί μας έχουν τόση μεγάλη διαφορά. Αν δουλέψουμε πολύ, έχουμε και τύχη και πάρουμε τη νίκη, θα ανέβει η ψυχολογία μας. Τότε τα παιδιά θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και θα δείξουν περισσότερα πράγματα».
Για το με ποιες ομάδες θα παλέψουνε: «Αν αφαιρέσουμε τις πρώτες πέντε ομάδες, οι άλλες ομάδες δεν είναι μακριά. Πολλές φορές, αν έχεις τρία τέσσερα παιχνίδια συνεχόμενα δύσκολα, και ο άλλος έχει εύκολα, τότε η διαφορά μικραίνει. Είναι ένα αποτέλεσμα για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».
Για το αν το περιβάλλον επηρεάζει την ομάδα: «Προσπαθώ όσο μπορώ να κρατάω τα παιδιά μακριά από όλα αυτά και να τους πω ότι θα πρέπει να βγάλουμε τέτοια πράγματα μέσα στο γήπεδο, ώστε να στρέψουμε το ενδιαφέρον στο αγωνιστικό κομμάτι».
Για το αν έχει εντοπίσει τους τομείς στους οποίους θέλει να παρέμβει: «Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να τα δοκιμάσουμε για να δούμε αν γίνεται. Σίγουρα έχω εντοπίσει, αλλά θα πρέπει να δούμε και έργα και να μη λέμε μόνο λόγια. Στην ουσία αυτό που σκέφτομαι θα φανεί στα παιχνίδια».
Για το υλικό του Ηρακλή και αν οι απουσίες δυσκολεύουν τα πράγματα:«Αυτό είναι δεδομένο. Υπάρχουν κάποιες θέσεις με περιορισμένες λύσεις και αν υπάρχουν απουσίες θα έχουμε πρόβλημα, αλλά οι άλλες ομάδες που σκοπεύουμε να προσπεράσουμε δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Ο Ηρακλής έχει μεγάλη δυναμική και αυτό θα παίξει ρόλο».
Για το τι συνάντησε όταν ήρθε στον Ηρακλή: «Πραγματικά δεν περίμενα να δω τόση μεγάλη απογοήτευση όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει να το διορθώσουμε. Για τα άλλα δεν ασχολήθηκα καθόλου για να μην επηρεαστώ».
Για το αν τα πάντα κρίνονται από τους ποδοσφαιριστές: «Έτσι ακριβώς είναι. Αυτοί μας κάνουνε καλούς και αυτοί μας κάνουνε κακούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα