Προφυλάσσει έξι παίκτες με Λευκορωσία ο Σκίμπε (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Προφυλάσσει έξι παίκτες με Λευκορωσία ο Σκίμπε (vids)

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε φανέρωσε διάθεση στην προπόνηση της Τρίτης να προφυλάξει ενόψει Λευκορωσίας έξι βασικούς του παίκτες. Ποιοί είναι αυτοί και γιατί.
Ο Sokratis δεν πήγε καν προπόνηση, μένοντας ξενοδοχείο για να κάνει το πρόγραμμά του. Ίσως και να προλάβει να είναι ΟΚ με Λευκορωσία αλλά το πλάνο τον θέλει να προφυλάσσεται.
Το ίδιο ισχύει και για Μήτρογλου. Δεν βγήκε καν στο γήπεδο για προπόνηση. Τρεξίματα, σπριντάκια και πιο χαλαρό πρόγραμμα έκαναν οι Μπακασέτας, Τζαβέλλας, Φορτούνης και Τοροσίδης, που επίσης θα τεθούν εκτός των πλάνων του Μίκαελ Σκίμπε για το Ελλάδα - Λευκορωσία για να είναι διαθέσιμοι με Βοσνία. Η επίσημη ενημέρωση για τους τραυματίες αναφέρει πως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μήτρογλου, Μπακασέτας, Τζαβέλλας και Φορτούνης λόγω ενοχλήσεων ή αγωνιστικής επιβάρυνσης. Ως προς την 11άδα φαίνεται πως ο Γλύκος θα είναι κίπερ και πως θα παίξουν βασικοί και παίκτες σαν τους Τζιόλη και Μανιάτη. Δείτε πιο κάτω σε βίντεο πλάνα από τις προπονήσεις της Ελλάδας και της Λευκορωσίας:
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα