Οζίλ έχεις αντίπαλο; H Νissan το ξέρει!

Gazzetta team
Οζίλ έχεις αντίπαλο; H Νissan το ξέρει!

bet365

Η μαγεία του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και η Nissan περιμένει τους... κολλημένους με την μπάλα να ψηφίσουν το «goal of the week» και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα!

Δεν χωράει συζήτηση. Για όλα τα... αρρωστάκια με την μπάλα αυτές οι «Τριτοτετάρτες» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι καλύτερες της ζωής μας. Όχι... Δεν είναι υπερβολή. Ξυπνάμε το πρωί και σκεφτόμαστε το ματς το βράδυ. Πάμε στο σχολείο ή στη δουλειά και πάλι το μυαλό μας είναι με ποιους θα ξεκινήσει ο Πεπ και αν ο Μέσι έχει κέφια. Καθόμαστε να φάμε μια... μπουκιά φαγητό αλλά που να πάει κάτω;

Ο Κριστιάνο είναι στη μέρα του; Ο Οζίλ έχει κέφια; Ο Ιγουαίν θα βρει δίχτυα; Και έρχεται και το βράδυ όπου αναπαυτικά στον καναπέ μας περιμένουμε την σέντρα. Σε όλα τα γήπεδα. Όσο περισσότερη μπάλα «ρουφήξουμε» τόσο το καλύτερο! Κι όταν φτάνει η μαγική στιγμή των γκολ τότε... απογείωση! Αυτές τις μοναδικές στιγμές τιμάει και σου θυμίζει η Nissan! Παράλληλα σου χαρίζει και δώρα. Πλούσια... επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Το έμαθες πια. Δεν είναι και καμιά αγγαρεία. Θα αράξεις, θα δεις πέντε από τις γκολάρες της αγωνιστικής και θα διαλέξεις την καλύτερη!

Τον... φάκελο παρακαλώ για να δούμε τις υποψηφιότητες. Αν και έχω την αίσθηση ότι αυτή την φορά υπάρχει μια ισχυρή, που μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί! Ακόμη παραμιλάμε με την ποικιλία που έκανε ο Μεσούτ Οζίλ στην Βουλγαρία και έδωσε την νίκη στην Άρσεναλ κόντρα στην Λουντογκόρετς. Προσοχή: Αυτός ο παικταράς δεν το έκανε στο 5-0 οπότε δεν είχε και ρίσκο. 2-2 έγραφαν τα μάτριξ του σταδίου. Όσο το θυμόμαστε, θυμόμαστε και τον Γιώργο Γεωργίου να λέει «Απαπαπαπαπα τι έβαλε ο άνθρωπος»!

Πάμε στην επόμενη υποψηφιότητα. Τόμας Μενιέ κύριοι. Δεξί μπακ από το Βέλγιο! Τι δεξί μπακ δηλαδή; Με τέτοιο παστέλι που έριξε τύφλα να έχουν τα σέντερ φορ. Και με την μπάλα να καίει. Στο 1-1 ήταν η Παρί με την Βασιλεία και ο Μενιέ με κεραυνό στο 90' δίνει τους Παριζιάνους το μεγάλο τρίποντο. Όσο το βλέπω και το ξαναβλέπω τόσο σκέφτομαι ότι θα βάλει... δύσκολα στον Οζίλ!

Next please! Ένας Αντουάν Γκριζμάν να τον πιεις στο ποτήρι! Με πλάτη στο καλάθι λένε οι μπασκετικοί. Με πλάτη στο τέρμα το... κόλλησε ο Γάλλος. Η μπάλα... από τον ουρανό με πλάτη αυτός οριζοντιώνεται και... γεια σας. Ο κίπερ της Ροστόφ ούτε το κατάλαβε από που του ήρθε. Όλα τα άλλα είναι ιστορία!

Η πεντάδα κλείνει με 2 συμμετοχές από ένα ματς. Γίνεται αυτό; Γιατί να μην γίνεται; 6 γκολ μπήκαν στο Λέγκια-Ρεάλ! 3-3 το τελικό αποτέλεσμα. Σιγά το δύσκολο, ειδικά όταν από την μία πλευρά της... ζυγαριάς είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη! Όπως για παράδειγμα ο Γκάρεθ Μπέιλ. Που με ένα απίστευτο σουτ... έβαλε και τον Μάλαρτζ στα δίχτυα.

Όμως και από την άλλη οι τίμιοι Πολωνοί δεν τα πήγαν άσχημα. Για την ακρίβεια ο τίμιος Βέλγος Βαντίς Οτζίτζα. Τι κι αν δεν έχει τα λεφτά του Ουαλού σούπερ σταρ στον λογαριασμό του;

Την γκολάρα την έβαλε, δοξάστηκε και μπήκε στα υποψήφια best goal της Νissan! Η κάλπη άνοιξε... Για πάμε!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα