«Μας σκοτώνετε στο γήπεδο κ. Βασσάρα»

«Μας σκοτώνετε στο γήπεδο κ. Βασσάρα»

bet365

Ο Κύρος Βασσάρας στο στόχαστρο της Ντιναμό Βουκουρεστίου και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας τα… χώνει μέσα από το Gazzetta.gr.

Ελληνικό, οργισμένο μήνυμα της Ντιναμό στον Κύρο Βασσάρα, με τους Ρουμάνους να είναι οργισμένοι γι αυτά που βλέπουν στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Ντιναμό απαίτησε τοποθέτηση και ενέργειες από τον Έλληνα πρώην ρέφερι, που έχει αναλάβει καθήκοντα αρχιδιαιτητή στη Ρουμανία.

Αποκορύφωμα των παραπόνων της Ντιναμό ήταν το πρόσφατο παιχνίδι (2-2) με την Άστρα, η οποία κατάφερε να επανέλθει στο ματς από το εις βάρος της 2-0 που είχε διαμορφωθεί μέχρι το 83ο λεπτό, για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας! Ο Σαπουνάρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε δίχως να καταλάβει κανείς αν η μπάλα πέρασε ή όχι την τελική γραμμή, ενώ στις καθυστερήσεις, η Άστρα πήρε πέναλτι – εφεύρεση για να ισοφαρίσει. Το video που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ήταν στα ελληνικά, ώστε ο Κύρος Βασσάρας να πάρει το οργισμένο μήνυμα και να προβεί σε αλλαγές «Ηταν μια μορφή διαμαρτυρίας. Θέλαμε να δώσουμε έκταση για να το καταλάβει ο Βασσάρας πως χρειάζονται αλλαγές…» ήταν το αρχικό σχόλιο του αθλητικού διευθυντή της Ντιναμό, Ιονέλ Νταντσιουλέσκου στο Gazzetta.gr.

O θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα όσα συμβαίνουν με τη διαιτησία στην πατρίδα του τονίζοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, κανένας δεν μιλά από την Ομοσπονδία. Θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι ανθρώπινα λάθη και όχι εκ του πονηρού. Δεν έχουμε μόνο εμείς παράπονα από τους ορισμούς, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι. Εχουμε συναντήσει εχθρικές διαιτησίες, γίνονται λάθη πολλά και σημαντικά που μας στοιχίζουν βαθμούς για το πρωτάθλημα. Οι κ.κ. Βασάρας (πρόεδρος), Ντανακουάνου (αντιπρόεδρος) πρέπει να πάρουν μέτρα τώρα. Είναι κακοί ορισμοί, χρειάζεται να τα αλλάξουν όλα. Δεν έχουμε μιλήσει απευθείας με τον κ. Βασσάρα, τον περιμένουμε άμεσα, ώστε να έχουμε μια συνάντηση. Αν συνεχιστεί αυτό θα υπάρξει έκτακτο συμβούλιο της ομάδας για να παρθούν μέτρα. Τι ζητάμε από τον κ. Βασσάρα; Σταματήστε να μας σκοτώνετε στο γήπεδο… Αφήστε μας να πάρουμε ότι μας αναλογεί ποδοσφαιρικά. Σταματήστε να μας... σκοτώνετε».

 

Τελευταία Νέα