«Μαζί μου ο Αναστόπουλος, φταίνε οι παίκτες»

«Μαζί μου ο Αναστόπουλος, φταίνε οι παίκτες»

«Μαζί μου ο Αναστόπουλος, φταίνε οι παίκτες»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επανέλαβε την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Νίκου Αναστόπουλου κι έθεσε τους ποδοσφαιριστές του Άρη προ των ευθυνών του. Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» τοποθετήθηκε και για το επεισόδιο με τον Ράφικ Τζιμπούρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Metropolis 95,5

Ο ιδιοκτήτης του Άρη ξεκάθαρα προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες εκτόνωσης της κρίσης που υφίσταται, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια δεν μπορεί να διαλυθεί λόγω ενός δύο περιστατικών. Σχετικά με το επεισόδιο του Τζιμπούρ με οπαδό, σημείωσε ότι «φταίνε και οι δύο. Ο οπαδός δεν είχε δουλειά να βρίσκεται εκεί και ο Τζιμπούρ έπρεπε να συνεχίσει τον δρόμο του προς τη φυσούνα».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ζήτημα του Νίκου Αναστόπουλου. «Αυτά που λέγονται ότι ο προπονητής δεν έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων απλά δεν υπάρχει. Δεν έχει πρόβλημα με κανένα παίκτη. Δεν είναι κουτός. Είναι αλήθεια ότι κάποιες επιλογές παικτών ήταν δικές μου αλλά κι αυτοί οι παίκτες μπορεί είναι πρώτοι παίκτες. Όπως χθες ο Ραούλ Μπράβο ο οποίος νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει. Δεν θέλω όμως να σταθώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Η ουσία είναι ότι ελέγχει τα αποδυτήρια κι έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες. Με τον κύριο Αναστόπουλο θα συνεχίσουμε κι ας σταματήσουν οι μάνατζερ αυτό που κάνουν. Δεν το λέω για να το πω», είπε. Ρωτήθηκε εκεί αν θα συνεχίσει να τον στηρίζει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στην έδρα του Κισαμικού, την ερχόμενη εβδομάδα. «Ο κύριος Αναστόπουλος είναι μαζί μου. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο… στραβής στην έδρα του Κισαμικού, αλλά και να γίνει θα παραμείνει στη θέση του. Δεν φταίει ο Αναστόπουλος. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες οι οποίοι πληρώνονται για να παίζουν μπάλα ότι κάθε αγώνας είναι μια μάχη. Εχουν τις δυνατότητες, μπορούσαν να προσφέρουν. Μπαίνουν χαλαρά στα παιχνίδια, νομίζουν ότι επειδή έχουν παίξει στη Σούπερλιγκα ή σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα κερδίσουν ούτως ή άλλως. Αυτό είναι λάθος. Πρέπει να παίξουν. Κι αυτοί είναι στεναχωρημένοι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά όλα θα πάνε όλα καλά».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επιβεβαίωσε την επιβολή προστίμου το οποίο υποβλήθηκε «σε όσους παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας».

Ρωτήθηκε για το επίπεδο ανταπόκρισης του κόσμου μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων. «Είναι αλήθεια ότι δεν είμαι ικανοποιημένος. Μη ξεχνάμε όμως ότι είναι ταλαιπωρημένος λόγω των δύο χρόνων στα χωράφια της Γ’ εθνικής. Βλέπω όμως ότι υπάρχει κινητικότητα. Ο κόσμος θα έρθει εφόσον βοηθήσουμε κι εμείς. Αν ο Άρης παίξει μπάλα, θα έρθει ο κόσμος. Ο Άρης έχει πάρα πολύ κόσμο δεν είναι δυνατόν να μην έρχεται στο γήπεδο. Ότι περνούσε από το χέρι μου το έκανα. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία να παίζει μπάλα. Θέλει υπομονή».

Σε ερώτηση για το αν δεν έχει πείσει ο ίδιος τον κόσμο, απάντησε: «Χρειάζεται χρόνο. Ότι έχω πει το έχω κάνει, αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Αν δεν εμπιστεύεται εμένα, ας έρθει όποιος θέλει να πάρει την ομάδα και να την τρέξει, αν νομίζει ότι είναι εύκολο. Να βάλει τα ωραία του τα λεφτά», είπε και ρωτήθηκε για το αν ήδη αξιοποιούνται τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Ήδη χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα», είπε και ρωτήθηκε για το αν θα παραχωρούσε την ομάδα στην περίπτωση που ένας υποψήφιος αγοραστής του πρόσφερε τα χρήματα που δαπάνησε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Όποιος νομίζει ότι είναι τόσο εύκολο να τρέξει τον Άρη ας έρθει να δοκιμάσει. Να δει τι πίεση έχει αλλά και τι λεφτά χρειάζονται. Δεν είναι τόσο απλά. Όλοι νομίζουν ότι είναι εύκολο να ανέβει η ομάδα στη Σούπερλιγκα αλλά σας πληροφορώ ότι είναι δύσκολο».

Σχετικά με τη στασιμότητα που υπάρχει στο ζήτημα της διάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σημείωσε ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κεντρική συμφωνία, αυτό το (οικονομικό) βάρος θα πρέπει να το αναλάβει ο ίδιος. «Αν δεν βρεθεί λύση τηλεοπτικά θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε πλατφόρμα αλλά όχι με τη μορφή των δέκα ευρώ ανά αγώνα. Προσωπικά μου φαίνονται πολλά λεφτά. Αν δεν έρθει συμφωνία, αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να αναλάβουμε εμείς το κόστος. Όσο όμως ο κόσμος έρχεται γήπεδο και υπάρχουν έσοδα, τόσο θα νιώθουμε μεγαλύτερη βοήθεια. Μέχρι στιγμής πάντως τα παιδιά είναι πληρωμένα».

Ρωτήθηκε επίσης για τις οικονομικές διαφορές της ΠΑΕ με τον ΑΣ. «Κι αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο να παίρνει χρήματα αρκεί να μην υπάρχουν προβλήματα. Υπάρχουν όμως σοβαρά προβλήματα όπως αυτό της ΔΕΗ. Υπάρχει κίνδυνος να κόψουν το ρεύμα. Δεν πλήρωναν οκτώ χρόνια… Τώρα βρήκαν παπά να θάψει το χωριό (;) και το λέω τόσο για τον ΑΣ όσο και για τη ΔΕΗ. Να δώσουμε λεφτά στον ΑΣ και μετά να έρθει η ΔΕΗ και να κόψει το ρεύμα; Το χρέος είναι ένα εκατομμύριο ευρώ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα