Το Gazzetta.gr στην γιορτή της Παναχαϊκής! (pics, vids)

Το Gazzetta.gr στην γιορτή της Παναχαϊκής! (pics, vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta.gr στην γιορτή της Παναχαϊκής! (pics, vids)

bet365

Η Πάτρα έβαλε τα καλά της και και γιόρτασε την επιστροφή της Παναχαϊκής στην Αγυιά, με την ομάδα να κερδίζει στο 97' με 2-1 το Λουτράκι! Το Gazzetta.gr ήταν στην γιορτή και σας μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο!

Η... επιστροφή στο σπίτι είχε τα πάντα για την Παναχαϊκή! Έντονο συναίσθημα πριν την σέντρα, αλλά και αγωνία κατά την διάρκεια του ματς! Άλλωστε οι Πατρινοί πήραν μια αγχωτική νίκη με 2-1 κόντρα στο Λουτράκι με το γκολ της λύτρωσης να έρχεται στο 97' στην τελευταία φάση του αγώνα. Ήταν η στιγμή που περισσότεροι από 5000 οπαδοί της ομάδας ξέσπασαν από χαρά για μια νίκη που διατήρησε τον σύλλογο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στις... ράγες για την επιστροφή στην Football League!

Τόσο ο Κώστας Κατσουράνης, όσο και οι συνεργάτες του στο εγχείρημα της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» είχαν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την προσέλευση καθώς ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα όλων των προηγούμενων ημερών! Για την ιστορία το Λουτράκι προηγήθηκε με τον Αποστολάκη στο 69' και φάνηκε να χαλάει την γιορτή. Τελικά δέκα λεπτά αργότερα, στο 79' ο Σιαλμάς ισοφαρίζει και στο 97΄(!!!) ο Κωνσταντινίδης... σηκώνει την Αγυιά στον αέρα με το τέρμα της νίκης!

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η προσέλευση στο γήπεδο συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα ενώ εδώ και αρκετά λεπτά έχουν ξεκινήσει μουσικό πρόγραμμα δύο DJ' S. Πέραν των φιλανθρωπικών δράσεων στο πρόγραμμα ήταν και δύο βραβεύσεις.

Στο γήπεδο είναι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, παλιός άσος των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Η παρουσία του ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα. Καλός φίλος και παλιός συμπαίκτης σε ΑΕΚ και εθνική ομάδα, του μπροστάρη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Κώστα Κατσουράνη.

Ο κόσμος πριν τις 15.00 υπερέβαινε τα χίλια άτομα αλλά επειδή ο καιρός στην Πάτρα είναι πολύ καλός από την Παναχαϊκή περίμεναν πολύ περισσότερο για το ματς - γιορτή στην Αγυιά με τον ΠΑΟ Λουτρακίου. Στις 15.00 ο κόσμος είχε φτάσει στις 3 με 3.500 ενώ στην συνέχεια ξεπέρασε τις 5.000!

ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

Μετά το τέλος του α' μέρους ο Κώστας Κατσουράνης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για τις βραβεύσεις. Τιμήθηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης και πυγμάχος της Παναχαϊκής, Φωτεινή Πλέα. Επίσης η ανδρική ομάδα μποξ.

Δείτε στην Gallery φωτογραφίες και βίντεο από το Gazzetta.gr που είναι στο γήπεδο. Διαβάστε και εδώ για την μεγάλη σημερινή γιορτή της Παναχαϊκής.

*Ιδ. ανταπόκριση για το Gazzetta.gr: Ηλίας Μάτσας (thebest.gr).
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα