Νάπολι - Λάτσιο 1-1

Gazzetta team
Νάπολι - Λάτσιο 1-1

bet365

Η Νάπολι ήταν καλύτερη, βομβάρδισε με σουτ την εστία του Μαρκέτι, όμως η Λάτσιο έφυγε με το 1-1 από το San Paolo.

Σε ένα ματς στο οποίο έγινε σαφές ότι από την Νάπολι λείπει ο φορ περιοχής, οι Partenopei αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Λάτσιο και δεν μπόρεσαν να μπουν δυνατά στην πρώτη 3άδα της Serie A. Η Νάπολι ήταν πιο δραστήρια από το πρώτο μέρος και στο 2' ο Μέρτενς έκανε το σουτ που πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Μαρκέτι οοποίος παρακολουθούσε όρθιος. Ο Βέλγος, που προτιμήθηκε ξανά από τον Μαουρίσιο Σάρι σε ρόλο false-9, είχε καλό φάουλ μόλις έξω στο 25' και στο 35' το σουτ πέρασε ψηλά, με αυτές τις φάσεις να είναι ό,τι καλύτερο έκαναν οι γηπεδούχοι σε ένα πρώτο μέρος που ήταν ανώτεροι.

Στο δεύτερο, η Λάτσιο μπήκε δυνατά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με σουτ του Ιμόμπιλε μέσα από την περιοχή, όμως στην πρώτη απέκρουσε ο Ρέινα (47') και στη δεύτερη ο Ιταλός επιθετικός έστειλε την μπάλα άουτ από το ίδιο σημείο (48'). Ο Ινσίνιε για την Νάπολι έπιασε τρομερό αριστερό αλλά ο Μαρκέτι απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο επόμενο λεπτό όταν όταν ο Γκουλάμ πέρασε την μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Χάμσικ και ο Σλοβάκος με ωραία ντρίμπλα και αριστερό σουτ βρήκε τη γωνία και έφτασε τα 103 γκολ για την Νάπολι. Το 1-0 όμως έμεινε για περίπου... ένα λεπτό.

Στο 54' ο Κεϊτά Μπαλντέ σούταρε μέσα από την περιοχή και νίκησε στην κλειστή του γωνία τον Ρέινα, ο οποίος φέρει ευθύνη για το 1-1. Η συνέχει ανήκε ολοκληρωτικά στους Vesuviani. Ο Μαρκέτι έβγαλε δύσκολα το σουτ του Χισάι, στο 66' ο Ινσίνιε με το αριστερό μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο και στο 69' ο Μαρκέτι απέκρουσε και το σουτ του Ζιενλίνσκι. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στο να κρατήσουν τον βαθμό και τα κατάφεραν στον τέλος, σε ένα ματς από το οποίο ο Χάμσικ αποχώρησε με κράμπα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα