Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο και το πιθανό... τρικ

Δημήτρης Τομαράς
Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο και το πιθανό... τρικ

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο έχει κάνει μία πρώτη προσέγγιση ενδεκάδας για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ποιές οι πρώτες σκέψεις.

Ο Καπίνο επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια, ο Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας, ο Φιγκέιρας στα άκρα και στο κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης.

Για τα άκρα το προβάδισμα το έχουν οι Ελιουνούσι και Σεμπά και φορ ο Ιντέγε. Λογικά ο Μποτία θα είναι ο έτερος κεντρικός αμυντικός και ο Μάρτινς μαζί στον άξονα με "Μίλι" και "Φορτού". Ο Ομάρ προορίζεται για δεξί μπακ προκειμένου να πάει ο Φιγκέιρας αριστερά. Υπάρχει πάντα η περίπτωση πάντως για Ρέτσο ως αρ. μπακ.

Τα δύο βασικά ερωτηματικά έχουν να κάνουν με το αριστερό άκρο της άμυνας (σ.σ. εάν δηλαδή επιλεγεί ο Φιγκέιρας για να πάει δεξιά ο Ομάρ ή κάνει άλλη προσέγγιση του ματς ο Μπέντο) και ο ένας της τριάδας του κέντρου (σ.σ. εάν ο Ίβηρας πάει με έναν μόνο κλασικό αμυντικό χαφ τον Μιλιβόγεβιτς ή επιλέξει σχήμα και με 2ο αμυντικό μέσο κάνοντας σχετικό... τρικ). Αυτήν την στιγμή πάντως το πιο πιθανό σχήμα είναι το εξής: Καπίνο - Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας - Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς - Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι - Ιντέγε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα