Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο και το πιθανό... τρικ

Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο και το πιθανό... τρικ

Ο Πάουλο Μπέντο έχει κάνει μία πρώτη προσέγγιση ενδεκάδας για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ποιές οι πρώτες σκέψεις.

Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο και το πιθανό... τρικ

Ο Καπίνο επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια, ο Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας, ο Φιγκέιρας στα άκρα και στο κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης.

Για τα άκρα το προβάδισμα το έχουν οι Ελιουνούσι και Σεμπά και φορ ο Ιντέγε. Λογικά ο Μποτία θα είναι ο έτερος κεντρικός αμυντικός και ο Μάρτινς μαζί στον άξονα με "Μίλι" και "Φορτού". Ο Ομάρ προορίζεται για δεξί μπακ προκειμένου να πάει ο Φιγκέιρας αριστερά. Υπάρχει πάντα η περίπτωση πάντως για Ρέτσο ως αρ. μπακ.

Τα δύο βασικά ερωτηματικά έχουν να κάνουν με το αριστερό άκρο της άμυνας (σ.σ. εάν δηλαδή επιλεγεί ο Φιγκέιρας για να πάει δεξιά ο Ομάρ ή κάνει άλλη προσέγγιση του ματς ο Μπέντο) και ο ένας της τριάδας του κέντρου (σ.σ. εάν ο Ίβηρας πάει με έναν μόνο κλασικό αμυντικό χαφ τον Μιλιβόγεβιτς ή επιλέξει σχήμα και με 2ο αμυντικό μέσο κάνοντας σχετικό... τρικ). Αυτήν την στιγμή πάντως το πιο πιθανό σχήμα είναι το εξής: Καπίνο - Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας - Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς - Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι - Ιντέγε.

Best of internet