Κουρμπάνοφ: «Τώρα ίσως να έχουμε περισσότερες πιθανότητες»

Κουρμπάνοφ: «Τώρα ίσως να έχουμε περισσότερες πιθανότητες»

bet365

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο τεχνικός της Καραμπάχ Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του απλά τώρα είναι πιο κοντά στην πρόκριση.

Ο Αζέρος προπονητής της Καραμπάχ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν. Είχαμε πολύ στρες στον αγώνα, αλλά άντεξαν οι παίκτες μας. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική στο γήπεδο και ουσιαστικά βοήθησε και τους παίκτες μου να είναι σε εγρήγορση. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, τώρα ίσως και να έχουμε λίγες περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον ΠΑΟΚ».

Για την αλλαγή του Μίτσελ και το κομβικό σημείο που τον πέρασε στο παιχνίδι: «Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης, να βγεις κερδισμένος από την αλλαγή. Κατά την διάρκεια του αγώνα πρέπει να βλέπεις πότε να βάλεις κάποιον στο παιχνίδι. Η αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνη, βάλαμε τον Μίτσελ για να δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί η αλλαγή να πετύχει, μπορεί και όχι. Όλοι οι παίκτες μου αγωνίστηκαν καλά».

Για την συνέχεια του ομίλου: «Κάθε νίκη σε γεμίζει με περισσότερη ευθύνη. Τώρα οι αντίπαλοι θα μας παίρνουν πιο σοβαρά, τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πιο δύσκολα γιατί ξέρουν τώρα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κινδύνους. Οι πιθανότητες προκρίσεις είναι 50-50 μεταξύ Καραμπάγκ και ΠΑΟΚ».

Για τα ματς με ΠΑΟΚ: «Και τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολα. Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ κάνουν γρήγορη μετάβαση της μπάλας και το μελετήσαμε αρκετά αυτό, όπως και το τρόπο που προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις από τα κόρνερ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα