Στα 5 γκολ φέτος ο Σεμπά και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη!

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ "ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ 4 "ΤΕΜΑΧΙΑ"

Στα 5 γκολ φέτος ο Σεμπά και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη!

Ο Σεμπά σκόραρε σε τρίτο φετινό ευρωπαϊκό ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού και έπιασε στο σύνολο για φέτος τα πέντε τέρματα!

Στα 5 γκολ φέτος ο Σεμπά και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη!
Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο ο Σεμπά που βρήκε δίχτυα για 2ο διαδοχικό ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού και 3ο φέτος. Με την Αστανά στο Καραϊσκάκη είχε κάνει ένα ακόμα εξαιρετικό ματς. Δεν ήταν μόνο τα 2 του γκολ. Ήταν τα πολλά τρεξίματά του, οι εναλλαγές με τον Ελιουνούσι, ότι πέρναγε όποτε χρειαζόταν στο κέντρο και ότι γενικά μαρκάρει και κόβει και γενικά πως είναι μεγάλος "μαχητής". Θυμίζουμε πως ευρωπαϊκό γκολ είχε βάλει και στο Αρούκα - Ολυμπιακός 0-1.
 
Με την Αστανά στο Astana Arena έβαλε γκολ στο α' μέρος, φτάνοντας τα 4 του στο σύνολο στην Ευρώπη και 5 μαζί και με το ελληνικό πρωτάθλημα.
 
Φέτος ο Σεμπά έχει βρει δίχτυα 5 φορές σε 12 ματς των Πειραιωτών. Έχει και 1 ασίστ και 4 κίτρινες. Είναι για φέτος και έως τώρα φυσικά ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με 4 "τεμάχια" και από τους λίγους παίκτες με χρόνο συμμετοχής της τάξεως άνω των 1.000 λεπτών.
 
Στην Ελλάδα έχει βάλει 1 γκολ στην Σούπερ Λίγκα με Βέροια και έχει και 1 ασίστ με ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως πέρυσι ο Σεμπά σε 33 αγώνες είχε 4 γκολ και 5 ασίστ συν 5 κίτρινες. Φέτος έχει ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ και πλησιάζει στις ασίστ έχοντας πολύ πιο μικρό αριθμό αγώνων.

Best of internet