Κόντρα σε όλα για να μείνει ζωντανός

Κόντρα σε όλα για να μείνει ζωντανός

Κώστας Ζάλιαρης
Κόντρα σε όλα για να μείνει ζωντανός

bet365

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον όμιλο δεν τον ευνοούν, είναι «λαβωμένος» αγωνιστικά, αλλά ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι το αποψινό (22:05, OTESports4 HD) ματς με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο είναι ξεκάθαρα τελικός...

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πολλά προβλήματα, όμως γνωρίζουν καλά ότι πρέπει να παλέψουν κόντρα σε αυτά, στο παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει τη φετινή παρουσία της ομάδας στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι στο Φάληρο, ο Παναθηναϊκός καλείται να φανεί πιο αποτελεσματικός από ποτέ στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα για το οποίο «καίγεται» έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -6 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ και στο -4 από τη Θέλτα, πράγμα που καθιστά απαραίτητη την κατάκτηση των τριών βαθμών απόψε στη γεμάτη Λεωφόρο...

Ο Αντρέα Στραματσόνι αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και συμπεριέλαβε αρκετούς νεαρούς στην αποστολή, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει με τις απουσίες των Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνες, Ρέις, Π.Βλαχοδήμου και Σάμπα.

Παναθηναϊκός - Σταντάρ με επιστροφή αν ο Λέτο σκοράρει στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων»: Στιλ, Κοτσόλης Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Μίγγος, Αγγελόπουλος και Χατζηγιοβάννης.

Μία πιθανή 11άδα για τον Παναθηναϊκό είναι με Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ιμπάρμπο, Εμποκού και Μπεργκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μίγγος και σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού, στον πάγκο θα μείνει ο Μέστο και δεξί μπακ θα πάει ο Κουλιμπαλί.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα