Ολα ανοιχτά στην Ιντερ για τον προπονητή

Ολα ανοιχτά στην Ιντερ για τον προπονητή

Ολα ανοιχτά στην Ιντερ για τον προπονητή

bet365

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο νέος προπονητής των Νερατζούρι αφού κανείς δεν ξέρει ποιος θα αποφασίσει.

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος ήταν επιλογή του Ερικ Τοχίρ, αποτελεί παρελθόν και τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι ο διάδοχος του θα ήταν ο Στέφανο Πιόλι. Οριστική απόφαση, όμως, δεν έχει παρθεί ακόμη αφού αυτή την στιγμή η Ιντερ δείχνει να είναι, διοικητικά, χωρισμένη στα δύο.

Από την μία πλευρά είναι ο τεχνικός διευθυντής Πιέρο Αουζίλιο και ο γενικός διευθυντής Τζιοβάνι Γκαρντίνι, οι οποίοι είναι υπέρ του Πιόλι επειδή ξέρει την Serie A και αυτόν φέρονται να προτιμούν και οι ποδοσφαιριστές. Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι ο μάνατζερ Κία Τζοραμπσιάν, ο οποίος, όπως έχουμε ξαναγράψει, έχει ουσιαστικά καπελώσει τον Αουζίλιο επειδή έχει καλές σχέσεις με τους Κινέζους της Suning.

Αυτός, λοιπόν, είναι υπέρ του Γκους Χίντινκ και γι' αυτό τον λόγο οι Κινέζοι δεν έχουν δώσει το ΟΚ στους Αουζίλιο-Γκαρντίνι για να επισημοποιήσουν την συμφωνία με τον Πιόλι. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος Τοχίρ και ο αντιπρόεδρος Χαβιέρ Ζανέτι κρατάνε ουδέτερη στάση, με την τελική απόφαση να αναμένεται για το τέλος της εβδομάδας. Μια απόφαση, για την οποία η Gazzetta dello Sport γράφει ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι σωστή γιατί σε διαφορετική περίπτωση η σεζόν θα τιναχτεί στον αέρα και αυτό θα έχει επιπτώσεις στην επόμενη...

 

SERIE A Τελευταία Νέα