Συνάντηση Κωνσταντινέα με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ

Συνάντηση Κωνσταντινέα με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ

bet365

Με τον πρόεδρο της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ Γιάννη Δρόσο θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες, ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Η δημόσια συζήτηση σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο των 166 άρθρων έχει αρχίσει και θα διαρκέσει ακόμη και 40 μέρες.

Ο νέος αθλητικός νόμος τίθεται σε διαβούλευση προτού κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή και δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ώστε να αρχίσει η εφαρμογή του.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας για πρώτη φορά αναμένεται να διαβεί το κατώφλι των γραφείων της ΕΠΟ στο Γουδί προκειμένου να καταθέσει τις δικές του προτάσεις στον προσωρινό πρόεδρο εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Όπως τόνισε ο πρώην ρέφερι στο gazzetta.gr θα τεθούν στο τραπέζι προτάσεις που θα αφορούν την διαιτησία, την εισαγωγή του συστήματος της απλής αναλογικής στις αθλητικές ομοσπονδίες και στις Eνώσεις, το ασυμβίβαστο αλλά και άλλα ζητήματα με σκοπό την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Κωνσταντινέας έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και βγαίνει μπροστά προσδοκώντας σε μία εποικοδομητική συνάντηση.

 

Τελευταία Νέα