Το χάλασε στη Μπάγερν ο Γκριζμάν!

Gazzetta team
Το χάλασε στη Μπάγερν ο Γκριζμάν!

bet365

Η Ατλέτικο ήταν... αγκαλιά με τη γκέλα, αλλά ο Γκριζμάν χτύπησε για δεύτερη φορά κι έδωσε νίκη πρωτιάς (2-1). Η Μπάγερν πέρασε από την Ολλανδία (2-1) και προκρίθηκε στους «16».

Η Ατλέτικο φλέρταρε επικίνδυνα με τη γκέλα, η Ροστόφ αντιστεκόταν με όλες τις δυνάμεις της, αλλά όταν στην ομάδα υπάρχει ο Γκριζμάν τότε όλα είναι δυνατά! Ο Γάλλος με τέρμα στις καθυστερήσεις λύτρωσε τους Μαδριλένους, τους έδωσε εισιτήριο για τους «16», παράλληλα τους έφερε ακόμα μια ανάσα από την πρωτιά. Η Ατλέτικο έκανε το 4 στα 4 επικρατώντας 2-1 των Ρώσων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν τους Ρώσους, ωστόσο Καράσκο, Γκριζμάν και Σαούλ δε μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Τη λύση έδωσε ο Γάλλος στο 28', η μπάλα έφτασε από κεφαλιά του αμυντικού και με ένα απίθανο τέρμα έδωσε προβάδισμα. Η απάντηση όμως ήταν άμεση και δυο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Πολόζ τράβηξε τέσσερις αμυντικούς πάνω του, έδωσε τη σωστή στιγμή στον Αζμουν, ο οποίος πέτυχε το 1-1. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Ιρανός (εκτός ομάδας από Γερμανία) που σκοράρει στη διοργάνωση. Η είσοδος του Γκαμεϊρό στην επανάληψη έδωσε ώθηση στην Ατλέτικο που έκλεισε στην εστία της την Ροστόφ. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, όμως στις καθυστερήσεις ο Γκριζμάν διαμόρφωσε το 2-1! Ηταν το 11ο γκολ στο Champions League και μόνο ο Αραγονιές έχει περισσότερα με την Ατλέτικο στη διοργάνωση.

Πρόκριση, Λέβα και τρία δοκάρια

Η Μπάγερν εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά... χαλάστηκε με τη νίκη της Ατλέτικο στις καθυστερήσεις. Οι Βαυαροί ήταν εξαιρετικοί και το 2-1 τους... αδικεί, αφού είχαν πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 4' η κεφαλιά του Λεβαντόφσκι βρήκε το δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά ούτε ο Ρόμπεν κατάφερε να σκοράρει. Στην πρώτη της φάση η PSV βρήκε δίχτυα, με τον... βοηθό να είναι εκτός γηπέδου, μιας και ο Αρίας σκόραρε από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ. Ο Τσάμπι Αλόνσο είχε εξαιρετική φάση στο 21', αλλά δεν ήταν ουσιαστικός. Στο 29' οι Βαυαροί βρέθηκαν μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά πάλι ο Λεβαντόφσκι βρήκε δοκάρι! Ωστόσο, στο 33' ήρθε το γκολ. Πέναλτι από τον Γκουαρδάδο και ο Πολωνός πέτυχε το 1-1! Το πάνω χέρι και στην επανάληψη η Μπάγερν και στο 73' πάλι ο Λεβαντόφσκι σκόραρε για το 2-1. Μάλιστα, στο 85' είχε και τρίτο δοκάρι!!!

Βαθμολογία

1. Ατλέτικο 12 5-1
2. Μπάγερν 9 11-3
3. PSV 1 3-9
4. Ροστόβ 1 3-9

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα