Ευρωπαϊκό άρωμα από την Τετάρτη

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό άρωμα από την Τετάρτη

bet365

Γεμάτη ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι η Τετάρτη (02/11) για τον ΠΑΟΚ, καθώς μπροστά υπάρχει ο αγώνας με την Καραμπάχ για την πρώτη ομάδα, ενώ η νέοι αντιμετωπίζουν τον Άγιαξ στο Καυτανζόγλειο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η δράση ξεκινά στις 15:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου η Κ20 του Δικεφάλου μετρά τις δυνάμεις της κόντρα σε μια παραδοσιακή σχολή ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Άγιαξ. Ο νικητής αυτής της διπλής αναμέτρησης προκρίνεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Youth League Domestic Champions Path και περνά στο τελικό στάδιο της διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming αποκλειστικά από το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube και το paokfc.gr.

Την ώρα που η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ θα προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο της προς την ελίτ του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, η πρώτη ομάδα θα ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Καραμπάγκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς . Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Λέο Μάτος . Και την συνέντευξη Τύπου θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook.

Στις 18:00, στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι ανοικτή για 15′ στους εκπροσώπους του Τύπου και θα έχει κάλυψη από τα Social Media του Δικεφάλου.

Η Καραμπάγκ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 19:30 (15′ ανοικτή για τα ΜΜΕ) και νωρίτερα, στις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα