Αρκετά ευχαριστημένος ο Μπαξεβάνος

Αρκετά ευχαριστημένος ο Μπαξεβάνος

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος παρουσιάστηκε αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον Κισσαμικό και το 1-1 με τον ΟΦΗ.

Αρκετά ευχαριστημένος ο Μπαξεβάνος
Η τοποθέτηση του προπονητή του Κισσαμικού για τον αγώνα: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το πρώτο της χρονιάς για το πρωτάθλημα. Αυτό το παιχνίδι που περιμέναμε τόσο καιρό για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Είχαμε μία καλή εικόνα στο παιχνίδι του Κυπέλλου που συνδυάστηκε με νίκη, που έδωσε αυτοπεποίθηση στα παιδιά για το τι μπορούν να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτό πράγματι το βγάλανε απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ, με άλλους στόχους από εμάς. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι, το οποίο ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία υπεροχή εμείς, στο δεύτερο ο ΟΦΗ ήταν αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με εμάς.
 
Ευτύχησε να προηγηθεί σε ένα χρονικό σημείο που δύσκολα μπορείς να αντιδράσεις. Σίγουρα ανησυχήσαμε σε αυτό το χρονικό σημείο, αλλά τα παιδιά έχουν και τη θέληση και την ικανότητα να μπορέσουν να κυνηγήσουν και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από κάθε παιχνίδι και αυτό εκείνη τη στιγμή ήταν η ισοπαλία, με το τέρμα που πέτυχαν. Αυτή η ισοπαλία και για μένα είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μπαίνουμε στο πρωτάθλημα με ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ και από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στο ξεκίνημα. Να ευχηθώ στον ΟΦΗ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στο τέλος της χρονιάς».
 
Στο επίσημο site του Κισσαμικού πάντως υπάρξουν τα εξής παράπονα για την διαιτησία:
 
Οι παίκτες του Κισσαμικού δεν το… έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 88’ με τον Μίλιτς, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Τσερκέζου, ενώ έχουν δικαιολογημένα παράπονα για την ανατροπή του Βλάχου από τον Αντουκόρ στι καθυστερήσεις του αγώνα.
 
90+3' Ο Βλάχος 'τσιμπάει' την μπάλα από τον Αντουκόρ και ανατρέπεται αλλά ο κ. Μιχαηλίδης καταλογίζει επιθετικό φάουλ!

Best of internet