Οι δοκιμές του «Αναστό» και ο ρόλος των Αλγερινών

Οι δοκιμές του «Αναστό» και ο ρόλος των Αλγερινών

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι δοκιμές του «Αναστό» και ο ρόλος των Αλγερινών

bet365

Ο Άρης προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Football League στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση και ο Νίκος Αναστόπουλος δοκιμάζει πρόσωπα δείχνοντας ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ράφικ Τζιμπούρ στο αρχικό σχήμα.

Είναι ένα… πρόβλημα που θα αντιμετωπίζει και θα πρέπει να διαχειρίζεται σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Ο φετινός Άρης διαθέτει ποιότητα, πληθώρα λύσεων και ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τη δυνατότητα της επιλογής. Ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι προφανές ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει σχετικά με τους παίκτες που θα αρχίσουν το παιχνίδι. Οι ενδοιασμοί του έμπειρου τεχνικού ξεκινούν από την τετράδα της άμυνας και φθάνουν μέχρι την κορυφή της επίθεσης.

Για παράδειγμα, δοκίμασε τον Ματζίντ Μπουγκερά στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν είναι βέβαιος ότι ο πολύπειρος Αλγερινός είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Αυτή τη στιγμή προσανατολίζεται στη σκέψη μη χρησιμοποίησής του, να του χορηγήσει δηλαδή μια επιπλέον εβδομάδα έως ότου έρθει ο εντός έδρας αγώνας με τον Αιγινιακό. Η ίδια πρόθεση υπάρχει και για τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο 32χρονος επιθετικός θα είναι στην αποστολή με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα αρχίσει το παιχνίδι. Η σχετική απόφαση θα ληφθεί την παραμονή του αγώνα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Αναστόπουλος έχει διαπιστώσει το πρόβλημα στη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας του, αυτό είδε και στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Αιγινιακό. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στα άκρα, κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν οι Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς καθώς τα δικά τους ποιοτικά χαρακτηριστικά δίνουν λύσεις απέναντι στις κλειστές άμυνες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα