Παραπέμπονται 14 ομάδες και μάνατζερ

Παραπέμπονται 14 ομάδες και μάνατζερ

bet365

Την παραπομπή 14 ομάδων, ανάμεσα στις οποίες οι Γιουβέντους, Ιντερ και Νάπολι, αλλά και διαφόρων μάνατζερ, αποφάσισε η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα έρευνας που άρχισε το καλοκαίρι του 2012 και είχε ως θέμα παραβιάσεις κανονισμών από την πλευρά των ομάδων και των μάνατζερ στα συμβόλαια των παικτών. Συγκεκριμένα, η κατηγορία είναι ότι οι μάνατζερ υπέγραφαν κάτι σαν εικονικά συμβόλαια, σύμφωνα με τα οποία τα ποσά που έπρεπε να δοθούν σε όσους μεσολάβησαν για την μεταγραφή πήγαιναν στα κλαμπ, ενώ στην πραγματικότητα όλα τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών παρέμεναν στον έλεγχο των μάνατζερ.

Οι 14 ομάδες που παραπέμπονται και οι οποίες αναμένεται να πληρώσουν πρόστιμα, είναι οι Ιντερ, Γιουβέντους, Νάπολι, Παλέρμο, Κιέβο, Τζένοα, Πεσκάρα, Κατάνια, Τσεζένα, Τερνάνα, Βιτσέντσα, Λιβόρνο, Γκροσέτο και Ρετζίνα. Υπό έλεγχο ήταν και οι Λάτσιο και Πορτογκρουάρο αλλά τελικά οι δικές τους υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα