Μετά τους Γερμανούς και Δανοί στο ΒΑΚ

Μετά τους Γερμανούς και Δανοί στο ΒΑΚ

Μετά τους Γερμανούς και Δανοί στο ΒΑΚ

Μετά την «πόρτα» που άνοιξε ο ΟΦΗ με Στουγκάρδη η Ομοσπονδία της Δανίας, ήρθε σε επικοινωνία με ΟΦΗ, προκειμένου να φιλοξενήσει τον χειμώνα, Εθνικές υποδομής και την γυναικεία ομάδα.

Το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αυτό το «κόσμημα» που διαθέτει ο ΟΦΗ, αποτελεί πόλο έλξης για ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες σκέφτονται να επισκεφθούν την Κρήτη, για την χειμερινή τους προετοιμασία. Μετά την συνεργασία με την Στουτγκάρδη που φαίνεται πως θα ξεκινήσει και τους Γερμανούς που έδωσαν το παρών στο ΒΑΚ και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, ήρθε σε επικοινωνία με τον ΟΦΗ, προκειμένου να φιλοξενήσει το χειμώνα, Εθνικές ομάδες υποδομής της Δανίας, αλλά και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας.
 
Μάλιστα την Παρασκευή (28/10), ο επικεφαλής της Δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τις ομάδες Κ-16 και Κ-18 της Δανίας Karsten Stiig Nielsen με τους κ.κ. Δημήτρη Σετάκη και Κώστα Τσουβαλά, απο την εταιρεία Football events management, είχαν συνάντηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ για το θέμα αυτό, με τον Γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρη Αποστολάκη, τον Κώστα Ζερβάκη εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ, τον προπονητή της Κ-19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη και τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη.
 
Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε όλο το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, είδαν τα γήπεδα και τους αποδυτηριακούς χώρους και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την κατάσταση που βρίσκεται. Αργότερα, επισκέφθηκαν και το Γεντί Κουλέ.
 
Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται για την χρήση του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου για 7-10 μέρες, στα μέσα του Ιανουαρίου, προκειμένου να κάνουν χειμερινή προετοιμασία οι εθνικές ομάδες Κ16 και Κ18 της Δανίας, αλλά και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας.
 
«Εχουμε ένα αθλητικό κόσμημα το οποίο η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, έχει κάνει τα πάντα, για να το έχει στην κατάσταση που πρέπει να βρίσκεται. Με το αθλητικό κέντρο που έχουμε, τον καιρό και τις τουριστικές υποδομές που διαθέτει η Κρήτη, μπορούμε να φιλοξενήσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου. Ήδη έχουμε κάνει μια συζήτηση με την Στουτγκάρδη και τώρα με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας και θα συνεχίσουμε.
 
Οι επισκέπτες έμειναν πολύ ικανοποιημένοι απο αυτό που είδαν», ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Γενικός διευθυντής Δημήτρης Αποστολάκης.
 
KOΡΥΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ Ο ΟΦΗ
Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (28/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ, συνέχισαν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε (5 μ.μ.) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football league. Σε φουλ ρυθμούς προπονηθηκε ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο οποίος μάλιστα πήρε και μέρος στο δίτερμα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε.
 
Ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) σε αυξημένους ρυθμούς και θεραπεία συνέχισαν οι Κοιλιάρας (δικέφαλος) και Κομεσίδης (προσαγωγός). Οι δυο ποδοσφαιριστές το Σάββατο (29/10) θα επιχειρήσουν να μπούν στο κανονικό πρόγραμμα.
 
Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, ο παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί και το απόγευμα θα μεταβούν στα Χανιά, όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής, για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Κισσαμικό. Το Σάββατο (29/10) μετά την προπόνηση θα τελεστεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αγιασμός, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league.

Best of internet