Κολομβία: Τρομακτικό περιστατικό, πέταξαν μαχαίρι σε παίκτη που εκτελούσε κόρνερ (vid)

Newsroom
ΚΟΛΟΜΒΙΑ

bet365

Μαχαίρι στο κεφάλι δέχτηκε την ώρα που εκτελούσε ένα κόρνερ ο Πάμπλο Τσεπελίνι της Ατλέτικο Νασιονάλ, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά.

Ένα ακραίο περιστατικό βίας συνέβη στην Κολομβία στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Πάμπλο Τσεπελίνι, ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα κόρνερ πριν τελικά καταλήξει στο έδαφος.

Ο λόγος ήταν ένα μαχαίρι που πέταξαν οι οπαδοί από την κερκίδα. Το μαχαίρι βρήκε στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Νασιονάλ προκαλώντας τον τρόμο σε όλους όσοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Για καλή τύχη του 32χρονου μέσου, το μικρό μαχαίρι δεν ήταν ικανό να τον τραυματίσει σοβαρά καθώς του προκάλεσε μονάχα ένα μικρό τραύμα.

«Έχω ένα πρήξιμο στο κεφάλι, πονάω λίγο και είχα λίγη αιμορραγία, αλλά δεν επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρότερο, που θα απαιτούσε ράμματα. Μην ανησυχείτε, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ουρουγουανός άσος.

 

Τελευταία Νέα