Κουλούρης: Χατ τρικ σε δώδεκα λεπτά και με ασίστ Κούτρη! (vid)

Κουλούρης: Χατ τρικ σε δώδεκα λεπτά και με ασίστ Κούτρη! (vid)

Νίκος Κικίδης
Κουλούρης

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε... πλάκα στην πεντάρα της Πογκόν (5-0) και με χατ τρικ μέσα σε δώδεκα λεπτά καθάρισε για την ομάδα του. Ο Κούτρης την ασίστ στο τρίτο γκολ του συμπατριώτη του!

Μια από τις πιο σπουδαίες βραδιές της ποδοσφαιρικής του καριέρας έζησε ο Ευθύμης Κουλούρης! Ο Έλληνες επιθετικός ήταν σαρωτικός για την Πογκόν και με το δεύτερο χατ τρικ της καριέρας του οδήγησε την ομάδα του σε μια άνετη νίκη με 5-0 επί της Ρουχ Χορζόφ. Ο 28χρονος μάλιστα χρειάστηκε μόλις ένα σαρωτικό δωδεκάλεπτο για να πετύχει τρία γκολ, με τον Λεονάρντο Κούτρη μάλιστα σε ρόλο σέρβις!

Αρχικά στο 47΄ο Κουλούρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα για να γράψει το 3-0, ενώ στο 54΄χτύπησε ξανά για το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το χατ τρικ του πάντως προέκυψε από ελληνικό συνδυασμό, καθώς στο 59΄ο Κούτρης έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Κουλούρης σκόραρε με σκαστή κεφαλιά για το 5-0.

Πρόκειται για το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του εκτός ελληνικών συνόρων και το δεύτερο συνολικά, αφού είχε προηγηθεί εκείνο στις 9 Ιανουαρίου του 2019 όταν είχε χαρίσει τη νίκη με 3-0 στον Ατρόμητο επί του Απόλλωνα Σμύρνης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 17 γκολ φέτος με τη φανέλα της Πογκόν, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

 

Τελευταία Νέα