Γιαννούλης: «Δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις με τη Νόριτς για ανανέωση, θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν» (vid)

Γιαννούλης: «Δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις με τη Νόριτς για ανανέωση, θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν» (vid)

Ο Γιαννούλης έδωσε ασίστ στην νίκη της Νόριτς με 3-1 κόντρα στην Σέφιλντ Γουέντζντεϊ

bet365

Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, Δημήτρης Γιαννούλης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του και τόνισε πως οι εξελίξεις θα έρθουν στο τέλος της σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Νόριτς και φυσικά είναι μια περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει στην αγορά των ελεύθερων. Διάφορα δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει με ομάδες τόσο του εξωτερικού, όσο και της Stoiximan Superleague, όμως οι εξελίξεις θα έρθουν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τη Νόριτς και πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

«Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν “φρέσκες” συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου», δήλωσε αρχικά ο Γιαννούλης. Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και επιστρέφω για να ελπίζω να μπω στα play-off. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσω και θα μιλήσω με τον σύλλογο.

Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω.

Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα. Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα Play Off, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας», ανέφερε ο 28χρονος αμυντικός.

Ο Γιαννούλης μετράει 35 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Τα Καναρίνια είναι στην 6η θέση Championship με 64 βαθμούς και δίνει μάχη για τα Play Off ανόδου.

 

Τελευταία Νέα