Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Οι οπαδοί της χάκαραν τις καφετέριες στο Σπλιτ και έπαιξαν τον ύμνο της ομάδας τους (vid)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Οι οπαδοί της χάκαραν τις καφετέριες στο Σπλιτ και έπαιξαν τον ύμνο της ομάδας τους (vid)

Χάιντουκ

bet365

Απίστευτο σκηνικό στο Σπλιτ, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Χάιντουκ και την Ντιναμό, με τους οπαδούς της ομάδας από το Ζάγκρεμπ να χακάρουν τους υπολογιστές στις καφετέριες της πόλης των γηπεδούχων και να παίζουν επί μισή ώρα τον ύμνο της ομάδας τους!

Απίστευτο σκηνικό στο Σπλιτ, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κροατίας, ανάμεσα στην Χάιντουκ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Την ώρα που οι οπαδοί της Χάιντουκ απολάμβαναν τις βόλτες τους πριν από την έναρξη του αγώνα, ξεκίνησε να παίζει σε όλες τις καφετέριες της περιοχής ο ύμνος της Ντιναμό! Οι οπαδοί της Ντιναμό κατάφεραν να χακάρουν τους υπολογιστές στις καφετέριες της πόλης των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να παίζει ο ύμνος της ομάδας του Ζάγκρεμπ επί μισή ώρα!

Οι άνθρωποι στις καφετέριες δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το... γλέντι των οπαδών της Ντιναμό και για περισσότερο από μισή ώρα ακουγόταν ο ύμνος της ομάδας του Ζάγκρεμπ. Το ντέρμπι αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, με την Χάιντουκ να βρίσκεται στους 55 βαθμούς και την Ντιναμό στους 54, την ώρα που η πρωτοπόρος Ριέκα είναι στους 59.

 

Τελευταία Νέα