Τριάδα που… σπάει τα ταμεία στα Play-outs!

Newsroom
Βόλος
Με τέσσερα σπουδαία και άκρως σημαντικά ματς συνεχίζεται το πρόγραμμα των πλέι – άουτ της Super League.

Μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (3-2), δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει για τη… ζωή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (19:30). Οι Ηπειρώτες (18β.) είναι υποχρεωμένοι να κυριαρχήσουν στους «Ζωσιμάδες» με τη βοήθεια του κόσμου τους και γνωρίζουν πως δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα απώλεια, αφού πλέον απέχουν 4 βαθμούς από τη θέση που οδηγεί σε παραμονή στη Super League. Ο Παναιτωλικός (23β.) θα προσεγγίσει το παιχνίδι με τον ίδιο στόχο και αυτό γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά ενός «κλειστού» αγώνα, με χαμηλό τέμπο, που μπορεί να καταλήξει στα χέρια της ομάδας που… καίγεται για την επιβίωσή της: Ο συνδυασμός του άσου με το Under 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 4.00.

«Τελικός» παραμονής και στο Πανθεσσαλικό, όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη του οι Βόλος και Κηφισιά (17:30). Αφού προηγήθηκε η νίκη των γηπεδούχων επί του Αστέρα Τρίπολης (2-0) και η ισοπαλία των φιλοξενούμενων με τον ΟΦΗ (0-0), οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση (22β.) και είναι προφανές πως ο νικητής θα αποκτήσει ισχυρό αγωνιστικό και ψυχολογικό προβάδισμα για τη μάχη της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι προφανές πως οι δύο προπονητές θα κάνουν προσπάθεια να διαφυλάξουν το «μηδέν» και το ενδεχόμενο να κριθεί το ματς στο ένα γκολ συνοδεύεται με απόδοση 4.33.

Ο Αστέρας Τρίπολης (31β.) είναι… άνετος βαθμολογικά και αυτό φάνηκε στην εντός έδρας ήττα του από το Βόλο (2-0). Αντίθετα, ο Πανσερραϊκός (27β.) θέλει να «χτίσει» μεγαλύτερη διαφορά από τις ομάδες των τελευταίων θέσεων και αυτό δημιουργεί αυτόματα ξεκάθαρες συνθήκες στο παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι – άουτ στις Σέρρες (15:00). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς πως μπορεί να πάρει αυτό που θέλει στο γήπεδο και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Advertorial

 

Τελευταία Νέα