Λίβερπουλ - Άγιαξ: Η ανατροπή των Reds με τα γκολ των Σισέ και Ελ Ζαρ (vids)

Λίβερπουλ - Άγιαξ: Η ανατροπή των Reds με τα γκολ των Σισέ και Ελ Ζαρ (vids)

profile_player-960x540

bet365

Η Λίβερπουλ έφτασε στη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Άγιαξ με 4-2, με τα γκολ των Βινιάλ (54'), Σισέ (74'), Ελ Ζαρ (80') και Τόρες (85').

Η Λίβερπουλ έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Άγιαξ με 4-2, με τα τέρματα των Γκρεγκορί Βινιάλ (54'), Τζιμπρίλ Σισέ (74'), Ναμπίλ Ελ Ζαρ (80') και Φερνάντο Τόρες (85').

Οι Reds στο πρώτο τους γκολ στη φιλική αναμέτρηση των legends επιτέθηκαν από τον άξονα, ο Τζέραρντ έπαιξε κάθετα στον Τόρες, ο Ισπανός έδωσε στον Μάξι Ροντρίγκες και εκείνος έκανε το γύρισμα στον Βινιάλ, ο οποίος με άψογο σουτ έκανε το 1-2 στο 54ο λεπτό.

Στη συνέχεια η ομάδα του Σβεν Γκόραν Έρικσον έφτασε στην ισοφάριση στο 74', μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ, η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή του Αίαντα, ο Κάουτ σέντραρε και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Σισέ, με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε το ματς σε 2-2.

Το καρέ τερμάτων ολοκλήρωσαν με τα τέρματά τους οι Ελ Ζαρ (80') και Τόρες (85'), για το τελικό 4-2 της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ. Αρχικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ελ Ζαρ, σκόραρε για το 3-2 μετά από ασίστ του Σισέ και ο Τόρες με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Τελευταία Νέα