Μέσι: Σκόραρε, μοίρασε ασίστ αλλά αποχώρησε τραυματίας απ' τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Newsroom
μεσι σουαρες

bet365

Ο Μέσι και ο Σουάρες σκόραραν στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 3-1, αλλά ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε μετά από έναν τραυματισμό που θα τον αναγκάσει να λείπει από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του για το MLS.

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού στο πόδι, με την Ίντερ Μαϊάμι να επικρατεί με 3-1 της Νάσβιλ στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών CONCACAF.

Ο Λέο βρήκε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, με τον Ουρουγουανό να ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Φλόριντα μόλις στο 8ο λεπτό.

Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με ωραίο δυνατό σουτ εντός περιοχής (2-0).

Ο αρχηγός της Αργεντινής αντικαταστάθηκε στο 50ο λεπτό και ο προπονητής «Τάτα» Μαρτίνο αποκάλυψε αργότερα ότι αντιμετώπιζε έναν ήπιο τραυματισμό στο πόδι που άρχισε να τον ενοχλεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπότε προληπτικά αποχώρησε από το ματς. «Προσπαθήσαμε να δούμε αν θα μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο [στο παιχνίδι], αλλά τον ενοχλούσε και έτσι προτιμήσαμε να τον αφήσουμε να βγει».

Ο Μέσι είχε ξεκουραστεί στην ήττα της Κυριακής με 3-2 από το Μόντρεαλ, το οποίο είναι το μόνο παιχνίδι που έχασε αυτή τη σεζόν. Ο Μαρτίνο είπε ότι ο Μέσι πιθανότατα θα χάσει και τον αγώνα της ομάδας στο MLS το Σάββατο εναντίον της DC United. «Δεν θέλω να το ρισκάρω», ξεκαθάρισε.

Ο Μέσι αντικαταστάθηκε από τον Ρόμπερτ Τέιλορ, ο οποίος σκόραρε στο 63ο λεπτό και «έγραψε» το 3-0 της Ίντερ Μαϊάμι.

 

Τελευταία Νέα