Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας άφησε τα πάντα... ανοιχτά για την Εθνική Ελλάδας (vids)

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας άφησε τα πάντα... ανοιχτά για την Εθνική Ελλάδας (vids)

bet365

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας μίλησε για το ποιο εθνόσημο θα φορέσει σε επίπεδο ανδρών, με τον ίδιο να αφήνει τα πάντα «ανοιχτά».

Από το πρωί της Τετάρτης (13/03), τα ΜΜΕ του Βελγίου έχουν ως πρώτη είδηση τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καρέτσας για το θέμα της εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσει.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων ταλέντων του Βελγίου ωστόσο αυτή τη στιγμή τον διεκδικούν τόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» (γεννήθηκε στο Βέλγιο) όσο και η Εθνική Ελλάδας καθώς από εκεί είναι η καταγωγή των γονιών του.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το τι θα επιλέξει και η απάντησή του άφησε τα πάντα... ανοιχτά. Συγκεκριμένα ανέφερε για ποια χώρα θα παίξει όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Πηγαίνω διακοπές στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Το φαγητό, η κουλτούρα... Αυτό είναι κάτι που είναι δυνατό στην οικογένειά μας. Οι Έλληνες είναι περήφανοι, όπως και εγώ, που είμαι Έλληνας. Πολλοί άνθρωποι μου κάνουν αυτή την ερώτηση για την επιλογή για την εθνική ομάδα. Ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα. Από τη μία, η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, αλλά το Βέλγιο είναι η χώρα όπου πήρα τις ευκαιρίες. Άρα είναι μια δύσκολη απόφαση».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα