Έχασε με 2-0 από την Ελβετία η Εθνική Παίδων

Newsroom
Εθνική Παίδων

bet365

Την ήττα με 2-0 από την Ελβετία γνώρισε στην Πάτρα η Εθνική Παίδων για την 3η και τελευταία αγωνιστική της elite round του EURO U-17.

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής για την 3η και τελευταία αγωνιστική της elite round του EURO U-17. Αμφότερες οι ομάδες έμειναν εκτός τελικής φάσης καθώς την πρόκριση παίρνουν οι επικεφαλής των ομίλων και οι 7 από τους 8 καλύτερους δεύτερους.

Η Ελβετία ευτύχισε να προηγηθεί στην 1η μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, όταν ο Κορμπόν βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Καμπάσι, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπελερή. Η Εθνική Ομάδα πίεσε για την ισοφάριση αλλά το σουτ του Ντάνι από τη μεγάλη περιοχή στο 16ο λεπτό κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 60ό λεπτό ο Ρέφνερ με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ ενώ στο στο 89ο λεπτό ο Χούβιλερ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Βυρσοκινού.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Σλοβακία αντιμετωπίζει την Ουκρανία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τις 2 ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 4ου ομίλου της elite round.

Ελβετία (Λουίτζι Πισίνο): Χούβιλερ, Νίντερμαν, Στόρκ, Ακαχόμεν (77' Ραϊσεβιτς), Ρούφενερ, Τσάκολι (46' Ρενοβάλες), Βάσοβιτς (77' Τουράν), Κορμπόν, Καμπάσι (57' Τάϊρι), Γκουίντο (16' Καζέζε), Φιλπίν.

Ελλάδα (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Μιχαηλίδης (46' Μπέρδος), Βυρσοκινός, Κοσίδης, Ελευθεριάδης, Ζουριδάκης (62' Μπαταούλας), Μύθου (75' Καραργύρης), Ντούγκα, Μόκρης, Ντάνι (62' Μαρκεζίνης), Σώκος (46' Τζαμαλής).

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα