ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ: Ο Κιπρέ απέκρουσε κάνοντας remake το «χέρι του Θεού» (vid)

Newsroom
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

bet365

Ο προπονητής της ΚΠΡ, Μάρτι Σιφουέντες, αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα βάλει την ομάδα του να προπονηθεί απέναντι σε «δύο τερματοφύλακες», αφού ο Σεντρίκ Κιπρέ απέκρουσε την κεφαλιά του Φιλντ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χρησιμοποιώντας... το χέρι του!

Ο...διαβολικά ύπουλος τρόπος με τον οποίο ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ Σεντρίκ Κιπρέ έδιωξε την μπάλα αποκρούοντας με το χέρι χωρίς να υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή Τζεφ Έλτριγχαμ έκανε όλη την Αγγλία να μιλά για δεύτερο «Χέρι του Θεού»!

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της ΚΠΡ με την Γούεστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν, οι γηπεδούχοι πίεζαν σε μια προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Μετά από μια σέντρα ο Φιλντ φάνηκε να φτάνει στην ισοφάριση! Η κεφαλιά του όμως πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ, Άλεξ Πάλμερ, μετά από σωτήρια παρέμβαση του Σέντρικ Κίπρε που φάνηκε να απομακρύνει με το κεφάλι στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Με έναν πιο προσεκτικό έλεγχο όμως ο Κίπρε έχει βγάλει τη μπάλα με το χέρι!

Φυσικά πρόκειται για παράβαση που τιμωρείται με πέναλτι και κόκκινη κάρτα ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν το εντόπισε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ούτε κάποιος παίκτης της ΚΠΡ διαμαρτυρήθηκε ζητώντας πέναλτι!

Δείτε τη φάση:

 

Τελευταία Νέα