Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 3-1: Ο «κεφάτος» Μπαπέ την οδήγησε στα προημιτελικά (vid)

asensio_mbappe

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το καθήκον της κόντρα στην Μπρεστ και με τον Μπαπέ να βρίσκεται σε καλή ημέρα την υπέταξε με 3-1 στο Παρίσι για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν... απέφυγε τις περιπέτειες και δίχως να ιδρώσει ιδιαίτερα προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Γαλλίας με πρωταγωνιστή τον «κεφάτο» Κιλιάν Μπαπέ. Η ομάδα του Ενρίκε έκανε αυτό που έπρεπε, νίκησε την Μπρεστ 3-1 μέσα στο Παρίσι και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά χωρίς χτυποκάρδια.

Οι Παριζιάνοι χρειάστηκαν ένα χτύπημα... τριών λεπτών για να ξεκλειδώσουν το παιχνίδι. Στο 34' ο Μπαπέ με φοβερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ και στο 37' ο Ντανίλο Περέιρα με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 65' ο Μουνιέ έβαλε ξανά την Μπρεστ στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 αλλά η αποβολή του Μπρασιέ τέσσερα λεπτά μετά καταδίκασε τις όποιες ελπίδες της. Ο Μπαπέ είχε κι άλλες καλές στιγμές - αλλά και δοκάρι - χωρίς να καταφέρνει πάντως να βρει το δεύτερο τέρμα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις σε κενή εστία ο Γκονσάλο Ράμος.

Στους «8» η Λυών με... υπογραφή Τσέρκι

Η Λυών επικράτησε της Λιλ 2-1 και πέρασε στα προημιτελικά του Coupe de France. Πρωταγωνιστής των Λιονέ ήταν ο Ραγιάν Σερκί, ο οποίος με ένα γκολ και μια ασίστ έστειλε την ομάδα του στους «8» του θεσμού. Στο 40ο λεπτό η Λυών κατάφερε και πήρε το προβάδισμα με τον Γκιφτ Όρμπαν. Στην επανάληψη και συγκεκριμένο στο 47', ο Σερκί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έκανε το 2-0. Η Λιλ κατάφερε απλώς να μειώσει στο 53ο λεπτό, με τον Αλεξάντρο να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λυών - Λιλ 2-1
Μονπελιέ - Νις 1-4
Στρασμπούρ - Χάβρη 3-1
Σεν Πριστ - Βαλενσιέν 1-2
Λε Πουί - Λαβάλ 2-1
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 3-1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα