Ο Ούγκο Μάγιο της Θέλτα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση στη μασκότ της Εσπανιόλ (vid)

Newsroom
Παικτης της Θελτα σεξουαλικη κακοποιηση

bet365

Ο πρώην παίκτης της Θέλτα Ούγκο Μάγιο πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο την 11η Ιουλίου ως κατηγορούμενος για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας που εργαζόταν ως μασκότ της Εσπανιόλ, σύμφωνα με έρευνα της «AS».

Ο Ούγκο Μάγιο πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του Ποινικού Δικαστηρίου με αριθμό 19 της Βαρκελώνης στις 11 Ιουλίου 2024 μετά από ένα φερόμενο έγκλημα που διαπράχθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, λίγες στιγμές πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Εσπανιόλ με τη Θέλτα.

Το άτομο που εργαζόταν ως μασκότ των γηπεδούχων κατήγγειλε τον παίκτη για σεξουαλική κακοποίηση που διαπράχθηκε στο γρασίδι του γηπέδου ενώ χαιρετούσε τον κατηγορούμενο. Το φερόμενο έγκλημα φαίνεται πως έγινε κατά τη διάρκεια του συνηθισμένου χαιρετισμού μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, στον αγωνιστικό χώρο του «Cornellà-El Prat», λίγες στιγμές πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η έρευνα που ακολούθησε η «Diario AS» περιλαμβάνει την καταγγελία που έκανε η υπάλληλος την επομένη του φερόμενου εγκλήματος: «Ο Ούγκο Μάγιο όταν έφτασε κοντά στην στην κυρία «Ana - το υποτιθέμενο θύμα -, που εκείνη την ώρα έπαιζε τον ρόλο της μασκότ, έβαλε τα χέρια του κάτω από το κοστούμι και άγγιξε το στήθος της».

Η καταγγελία έγινε δεκτή σε πρώτο βαθμό από το Πρωτοδικείο και την οδηγία 2 του Cornellà de Llobregat. Σύμφωνα με την έρευνα του Ιβάν Μολέρο, ο παίκτης υπερασπίστηκε την αθωότητά του κατά τη διάρκεια της κλήσης του σε απολογία, με βάση το γεγονός ότι χαιρέτησε κανονικά τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τις μασκότ, των οποίων το φύλο είπε ότι δεν γνώριζε. Το προαναφερθέν όργανο αποφάσισε να συμφωνήσει στην προσωρινή απόρριψη της υπόθεσης «γιατί η διάπραξη του εγκλήματος της σεξουαλικής κακοποίησης που περιγράφεται στην καταγγελία δεν ήταν δεόντως αιτιολογημένη».

Η υπεράσπιση του θύματος αποφάσισε να καταθέσει έφεση στο Ένατο Τμήμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Βαρκελώνης, το οποίο ανακάλεσε πλήρως τη Διάταξη του Δικαστηρίου Cornellà. Αυτό το όργανο κατανόησε ότι «υπήρχαν ορισμένα γεγονότα που μπορεί να συνιστούν έγκλημα σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς να εκτιμούμε σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας κάθε είδους ψευδή πρόθεση που ακυρώνει την εκδοχή των γεγονότων που αναφέρθηκαν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Τελευταία Νέα