Μπενζεμά: Αγνοούνταν από την προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ κι έμεινε εκτός ομάδας!

Μπενζεμά: Αγνοούνταν από την προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ κι έμεινε εκτός ομάδας!

Νίκος Κικίδης
karim_benzema_al_ittihad

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ και ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο προχώρησε σε αντίποινα, καθώς τον άφησε εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας!

Προβλήματα στον... παράδεισο της Σαουδικής Αραβίας για τον Καρίμ Μπενζεμά! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca», ο Γάλλος δεν εμφανίστηκε στην προετοιμασία της Αλ Ιτιχάντ ως όφειλε από την Παρασκευή (12/1) και ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ομάδας για το ταξίδι στο Ντουμπάι.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα ο έμπειρος επιθετικός έπρεπε να είχε παρουσιαστεί την Παρασκευή (12/1) στις εγκαταστάσεις της Αλ Ιτιχάντ, αλλά έκτοτε αγνοείται με αποτέλεσμα ο Αργεντινός προπονητής να προχωρήσει σε ακραία μέτρα.

Σε κάθε περίπτωση ο Γάλλος δεν πρόκειται να βρεθεί στο Ντουμπάι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κατ΄εντολή του προπονητή του, τινάζοντας στον αέρα τις σχέσεις του με το κλαμπ.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια σε αυτό το... μίνι σίριαλ, τη στιγμή που γαλλικά δημοσιεύματα πριν από μερικές μέρες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γάλλο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα