Κύπελλο Γαλλίας: Ομάδα από τη Μαρτινίκη έκανε ταξίδι... 7000km για να φάει 12 γκολ από τη Λιλ και να σπάσει αρνητικό ρεκόρ!

golden_lion

bet365

Η Λιλ δεν έδειξε το παραμικρό έλεος στους παίκτες της Γκόλντεν Λάιον, που διένυσαν σχεδόν 7000 χιλιόμετρα για να βρεθούν από τη Μαρτινίκη στον γαλλικό βορρά και να σπάσουν αρνητικό ρεκόρ στο Κύπελλο Γαλλίας.

Αυτά είναι οι... δυσκολίες για μια ομάδα από τη Μαρτινίκη στο Coupe de France! Στο Κύπελλο Γαλλίας λαμβάνουν μέρος ομάδες από όλη την επικράτεια της χώρας και η Γκόλντεν Λάιον ένιωσε στο πετσί της πόσο κακά μπορεί να πάει αυτό.

Η τετράκις πρωταθλήτρια Μαρτινίκης είδε την κληρωτίδα να της γυρνά την πλάτη και να τη φέρνει αντιμέτωπη με τη Λιλ και μάλιστα εκτός έδρας! Αυτό πρακτικά σήμαινε πως η Γκόλντεν Λάιον θα έπρεπε να κάνει ένα... ασύλληπτο ταξίδι και να περάσει σχεδόν ολόκληρο τον Ατλαντικό για να βρεθεί από την Καραϊβική στον γαλλικό βορρά, διανύοντας συνολικά 6.942 χιλιόμετρα!

Τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα ούτε στη συνέχεια, αφού οι Λιλουά δεν έδειξαν το παραμικρό έλεος και διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 12-0, με τους Ντέιβιντ και Ζέγκροβα μάλιστα να σκοράρουν από ένα χατ-τρικ.

Το σκορ ήδη στο ημίχρονο ήταν 8-0, ενώ το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την Γκόλντεν Λάιον να σπάει αρνητικό ρεκόρ και να γίνεται η - εκτός Γαλλίας - ομάδα που γνωρίζει την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του θεσμού!

Το χειρότερο βέβαια, μάλλον δεν ήταν τα 12 γκολ που η ομάδα της Μαρτινίκης δέχθηκε, αλλά το γεγονός πως οι παίκτες έχουν μπροστά τους ακόμα ένα ταξίδι... 7000 χιλιομέτρων! Σίγουρα το... έζησαν, αλλά δύσκολα αυτή η εμπειρία θα αποτυπωθεί θετικά στη μνήμη τους.

@Photo credits: Instagram - goldenlionfoot
 

Τελευταία Νέα