Σουηδία: Στην... pole position για τον πάγκο της εθνικής ο Μέλμπεργκ

melberg_olof

bet365

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Σουηδίας είναι, σύμφωνα με το Expressen, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Πολύ κοντά στη μεγαλύτερη ευκαιρία της προπονητικής του καριέρας βρίσκεται ο πρώην «ερυθρόλευκος» Όλοφ Μέλμπεργκ. Η Σουηδία που, παρά το καλό της υλικό, δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Euro της Γερμανίας με τον Γιαν Άντερσον, βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή και σύμφωνα με το Expressen, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί φαβορί για τη θέση.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε θετικές επαφές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει πλήρης συμφωνία. «Είναι φανερό πως ο Όλοφ είναι παθιασμένος για το ποδόσφαιρο. Δεν θα περίμενα πως θα γίνει προπονητής αλλά σταδιακά και σταθερά έχει κάνει φοβερά βήματα προόδου και είναι ένα εξαιρετικό άτομο που ζει για την τακτική», ανέφερε ο σύμβουλος της ομοσπονδίας, Κιμ Κάλστρομ, που παραδέχθηκε πως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα σε αυτή και τον 46χρονο.

Ο Μέλμπεργκ, που μέτρησε 106 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2015 και αυτή τη στιγμή προπονεί την Μπρομαποϊκάρνα της πρώτης κατηγορίας του σουηδικού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα