Πολωνοί ταξίδεψαν στην Βραζιλία για να κάνουν μαθήματα... χουλιγκανισμού στην Κρουζέιρο και την Φλαμένγκο

Newsroom
Πολωνοί χούλιγκανς

bet365

Οπαδοί της Λεχ Πόζναν και της ΛΚΣ Λοτζ βρίσκονται στην Βραζιλία για να μάθουν στους Λατίνους τον δικό τους τρόπο ευρωπαϊκών επεισοδίων.

Σε όλο τον κόσμο και σχεδόν σε καθημερινή βάση, γίνονται διάφορα σεμινάρια προκειμένου όσοι τα παρακολουθούν να βελτιωθούν σε συγκεκριμένα κομμάτια της καθημερινότητάς τους και όχι μόνο. Σεμινάρια χουλιγκανισμού όμως, μάλλον είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε...

Όσο παράξενο και αν είναι, αποτελεί μία πραγματικότητα και λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Βραζιλία. Εκεί λοιπόν έχουν ταξιδέψει εκπρόσωποι δύο εκ των σκληρότερων γκρουπ στην Πολωνία, οι LPH της Λεχ Πόζναν και οι Uliczni Wojownicy της ΛΚΣ Λοτζ, οι οποίοι δέχθηκαν την πρόσκληση-πρόκληση που έλαβαν.

Στόχος της παρουσίας τους εκεί, είναι να... μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στον δικό τους τρόπο οπαδικού ξύλου. Αυτόν δηλαδή του να συναντιούνται σε απομακρυσμένα σημεία δύο ισάριθμες (τις περισσότερες περιπτώσεις) ομάδες και να μάχονται με τα χέρια. Κάτι που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο στην χώρα του καφέ, καθώς όπως συμβαίνει και σε άλλες περιοχές, οι συγκρούσεις γίνονται συνοδεία μαχαιριών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Πολωνοί έκαναν μαθήματα πολεμικών τεχνών στους οπαδούς της Κρουζέιρο και της Παλμέιρας, ενώ τους έδειξαν πως κλείνονται και πως γίνονται τα οπαδικά ραντεβού, με κανόνες, στα δάση...

Φυσικά, οι... επισκέπτες δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αυτόν τγης Φλαμένγκο με την Ατλέτικο Μινέιρο.

 

Τελευταία Νέα