Σέλτικ - Αμπερντίν 6-0: Με πρωταγωνιστή τον Πάλμα οι Κέλτες «καθάρισαν» την αντίπαλο του ΠΑΟΚ (vid)

palma

bet365

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα, η Σέλτικ «διέλυσε» με 6-0 την Αμπερντίν για τη 13η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership.

Με τον τρομερό Λουίς Πάλμα που μοίρασε τρεις ασίστ και σκόραρε ένα γκολ, η Σέλτικ νίκησε με 6-0 την Αμπερντίν και πανηγύρισε την ένατη σερί της νίκη απέναντι στην ευρωπαϊκή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 9'. Ο πρώην παίκτης του Άρη, Πάλμα, ήταν εκείνος που έφτιαξε τη φάση του γκολ με το οποίο η Σέλτικ πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Γιανγκ Χιουν-Τζουν. Ο 21χρονος επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρόος για το 1-0.

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε επτά λεπτά αργότερα ο Κιόγκο Φουρουχάσι, ο οποίος μετά από πάσα πάρε-βάλε του Ματ Ο'ριλέι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη τη νίκη «κλείδωσε» για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ο Πάλμα, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77' έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πάλμα μοίρασε άλλες δύο ασίστ, την πρώτη στον Τέρνμπουλ για το 4-0 στο 90+2' και την άλλη με «μαγικό» τρόπο στον Ο Χίιον-Γκιου, ο οποίος με δυο γκολ σε ένα λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90+9', για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας. Αυτή ήταν η πέμπτη από τις τελευταίες έξι νίκες της Σέλτικ απέναντι στην Αμπερντίν χωρίς να δεχθεί γκολ.

Εκτός αποστολής για την ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον βρέθηκε ο αμυντικός ΜακΓκάρι και ο επιθετικός Μόρις ενώ την αναμέτρηση ξεκίνησε ως βασικός ο Μιόφσκι, ο οποίος στην αναμέτρηση της «Τούμπας» έμεινε στον πάγκο.

Η ενδεκάδα της Αμπερντίν: Ρόος, Ντέβλιν, Γκάτερμαν, Ρούμπεζιτς, Γιένσεν, Μακέντζι, Πολβάρα (78' Ντάνκαν), Κλάρκσον, Σίνι (81' Μπάρον), Χέις (81' Ντακ), Μιόφσκι

 

Τελευταία Νέα