Σέλτικ: Απέκλεισε από το γήπεδο τους οργανωμένους της Green Brigade μετά τη μαζική στήριξη στην Παλαιστίνη

Σέλτικ: Απέκλεισε από το γήπεδο τους οργανωμένους της Green Brigade μετά τη μαζική στήριξη στην Παλαιστίνη

Βασίλης Μπαλατσός
celtic_palestine

bet365

Η Σέλτικ ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των οργανωμένων μελών της Green Brigade από τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, μετά τη μαζική στήριξη στην Παλαιστίνη στο ματς με την Ατλέτικο.

Η κόντρα της διοίκησης της Σέλτικ με τους οργανωμένους οπαδούς της Green Brigade κορυφώθηκε. Οι δυο πλευρές εδώ και χρόνια δεν έχουν ιδανικές σχέσεις, όμως η μαζική στήριξη της Πράσινης Ταξιαρχίας προς το λαό της Παλαιστίνης, με πάμπολες σημαίες στην εξέδρα, στο ματς των ομίλων του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι Κέλτες ανακοίνωσαν πως τα μέλη της Green Brigade αποκλείονται μέχρι νεοτέρας από τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας και τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων οπαδών αυτού του group θα ακυρωθούν. Η UEFA απαγορεύει ρητά τα πολιτικά μηνύματα κατά τη διάρκεια των αγώνων και μετά από τη στάση της Green Brigade αναμένεται να επιβληθεί «τσουχτερό» πρόστιμο στους πρωταθλητές Σκωτίας.

«Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, η απόφαση που έλαβε ο σύλλογος είναι αποτέλεσμα μιας ολοένα και πιο σοβαρής κλιμάκωσης των απαράδεκτων συμπεριφορών και της μη συμμόρφωσης με τους ισχύοντες κανονισμούς, σε αγώνες στο Celtic Park και στα εκτός έδρας, οι οποίες δημιουργούν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια και άλλα ζητήματα», είναι η τοποθέτηση της Σέλτικ.

 

Τελευταία Νέα