Έκρηξη Ισραηλινού διεθνή προς τους οπαδούς της Σέλτικ: «Να δω όταν σφάζονται τα παιδιά σας»

Newsroom
Νιρ Μπιτόν
Την έκρηξη του Ισραηλινού διεθνή, Νιρ Μπιτόν, προκάλεσαν τα μηνύματα στήριξης των οπαδών της Σέλτικ προς την Παλαιστίνη, με τον 31χρονο να επιτίθεται στους φιλάθλους της πρώην ομάδας του.

Το πέπλο του πολέμου σκέπασε ξανά τα εδάφη του Ισραήλ, καθώς η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση Χαμάς διείσδυσε στη χώρα υπό την κάλυψη χιλιάδων ρουκετών! Οι τρομακτικές εικόνες φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητες στον υπόλοιπο κόσμο, με μερίδα οπαδών της Σέλτικ να τάσσονται υπέρ της Παλαιστίνης.

Με σημαίες «Ελεύθερη Παλαιστίνη» και «Νίκη στην Αντίσταση» οι οπαδοί της Σέλτικ έδειξαν τη στήριξή τους στην Παλαιστίνη, προκαλώντας οργή στον Ισραήλ και ειδικά στον άλλοτε Ισραηλινό ποδοσφαιριστή των Κελτών, Νιρ Μπιτόν.

Μέσα από μήνυμα στα social media ο νυν αμυντικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ επιτέθηκε στους Σκωτσέζους με σκληρά λόγια, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για πλύση εγκεφάλου.

«Ντροπή σας. Ναι, η Γάζα πρέπει να ελευθερωθεί, αλλά από τη Χαμάς, όχι από το Ισραήλ. Η υποστήριξη μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που υπερηφανεύεται ότι σφάζει οικογένειες είναι απλώς τρελό και ντροπιαστικό. Οι περισσότεροι από εσάς δεν ξέρετε πού βρίσκεται το Ισραήλ, δεν έχετε ιδέα για τη σύγκρουση.

Ως πατέρας τριών παιδιών, θέλω να δω πώς θα αντιδράσετε όταν τα παιδιά σας σφάζονται και απαγάγονται μπροστά στα μάτια σας. Μη μου πείτε τι κάνει το Ισραήλ στους Παλαιστίνιους, γιατί απέχει πολύ από την αλήθεια. Σταματήστε να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου κι αρχίστε να μαθαίνετε τα γεγονότα.

Είναι καλό να ξέρω ότι με μισούσες και το κράτησες στο στομάχι σου για 9 χρόνια (σ.σ. τα χρόνια που ήταν στη Σέλτικ). Ποτέ δεν έκρυψα την υποστήριξή μου στο Ισραήλ, αλλά δεν έχουμε ξαναζήσει μια τέτοια μέρα. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους πυραύλους, αλλά η διείσδυση των τρομοκρατών και η σφαγή που έγινε σε οικογένειες, ηλικιωμένους και παιδιά που απήχθησαν και σκοτώθηκαν, ενώ πανηγύριζαν σαν τέρατα, είναι πάρα πολύ. Αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να αποδεχτούμε».

 

Τελευταία Νέα