Αγγλία: Οπαδοί χλεύασαν τη μνήμη 6χρονου καρκινοπαθούς φίλου της Σάντερλαντ!

sheffiel_wend_fans

bet365

Έρευνα έχει ανοίξει στην Αγγλία για την ταυτοποίηση δύο οπαδών της Σέφιλντ Γουένσντεϊ που κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Σάντερλαντ προσέβαλαν τη μνήμη του 6χρονου Μπράντλεϊ Λόουρι, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το 2017.

Θλιβερό περιστατικό στο Σέφιλντ Γουένστντεϊ - Σάντερλαντ (29/09) της Championship. Δύο νεαροί οπαδοί των γηπεδούχων εθεάθησαν να κρατούν ένα κινητό με τη φωτογραφία του μικρού Μπράντλεϊ Λόουρι γελώντας κοροϊδευτικά.

Ο Μπράντλεϊ αποτελεί μια εμβληματική φιγούρα για τις Μαυρόγατες, τόσο για την ξεχωριστή του σχέση με τον Ζερμέν Ντεφόε όσο και για το χαμόγελό του κάθε φορά που βρισκόταν στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας εν μέσω της μεγαλύτερης μάχης της ζωής του.

Το 2017 ο καρκίνος έσβησε τη λάμψη του 6χρονου μπόμπιρα, με τη μνήμη του πάντως να μένει ζωντανή μεταξύ των φίλων της Σάντερλαντ. Κι όμως οι συγκεκριμένοι οπαδοί της Γουένσντεϊ ενήργησαν καθ'αυτό τον τρόπο, δεχόμενοι την οργή χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων ανά τον κόσμο. Ήδη μάλιστα, στην Αγγλία έχει ανοίξει έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους.

 

Τελευταία Νέα