Ιστανμπούλσπορ - Γαλατάσαραϊ: Ο Ακτούρογλου εκτέλεσε πέναλτι με πάσα και ο ανενόχλητος Ικάρντι αστόχησε (vid)

Ιστανμπούλσπορ - Γαλατάσαραϊ: Ο Ακτούρογλου εκτέλεσε πέναλτι με πάσα και ο ανενόχλητος Ικάρντι αστόχησε (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ικάρντι

bet365

Ο Ακτούρογλου εκτέλεσε πέναλτι κόντρα στην Ιστανμπουλσπόρ με πάσα, όμως ο ανενόχλητος Μάουρο Ικάρντι «κατάφερε» να το χάσει μπροστά σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία.

Ο Μάουρο Ικάρντι σπατάλησε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην καριέρα του. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης της Γαλατάσαραϊ με την Ιστανμπούλσπορ η Τσιμ Μπομ κέρδισε πέναλτι, ο Ακτούρογλου το εκτέλεσε με πάσα αλά... Κρόιφ ή Μέσι, όμως ο Αργεντινός σέντερ φορ, ενώ ήταν ανενόχλητος και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο «κατάφερε» να αστοχήσει!

Πάντως ο Ικάρντι στο 42' πήρε το... αίμα του πίσω, καθώς μετά από πάσα του Ακτούρογλου έπιασε εξαιρετικό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής και έκανε το 0-1 για τους πρωταθλητές Τουρκίας.

Φυσικά αυτή την κομπίνα την είχαμε δει τελειοποιημένη στις 14 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Λιονέλ Μέσι είχε εκτελέσει πέναλτι με πάσα, σε αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα, όμως ο Λουίς Σουάρες εν αντιθέσει με τον Αργεντινό είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Φυσικά ο... εμπνευστής του Pulga δεν ήταν άλλος από τον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος το 1982 είχε εκτελέσει πέναλτι με... 1-2 με τον Γέσπερ Όλσεν κόντρα στη Χελμόντ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα