Στη Σαμπντόρια ο Χάρης Γεωργιάδης

Στη Σαμπντόρια ο Χάρης Γεωργιάδης

Γιώργος Μανταίος
''

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta, ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ και της εθνικής Νέων «πετάει» σήμερα στη Γένοβα για να υπογράψει

Ένα story του Χάρη Γεωργιάδη στο Instagram μας έβαλε στην διαδικασία έντονης αναζήτησης από χθες το βράδυ. Ο 18χρονος μπακ της εθνικής Νέων ανέβασε φωτογραφία του από... νηπιακή ηλικία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και με λεζάντα «εις το επανιδείν». Όπως προκύπτει, λοιπόν, από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Γεωργιάδης θα βρίσκεται σήμερα στη Γένοβα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σαμπντόρια!

''


Η περίπτωση του εξωτερικού απασχολούσε εδώ και καιρό τον άσο της Κ19 του ΠΑΟΚ. Ήταν μια εμπειρία που ήθελε να ζήσει. Οι επαφές έγιναν μέσα στο καλοκαίρι και η Σαμπντόρια έκανε επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποδέχτηκε τόσο την πρόταση όσο και τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό κι έτσι ο γιος του Γ.Χ. Γεωργιάδη θα μετακομίσει μόνιμα στη Γένοβα.


Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, θα ενταχθεί στην ομάδα Νέων η οποία στελεχώνεται από συνομήλικούς του, γεννηθέντες το 2005. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γκρουπ με μόνιμη παρουσία στην Primavera A (στην Ιταλία οι ομάδες υποβιβάζονται κανονικά και στο πρωτάθλημα Νέων) και πρωταθλήτρια του 2021. Από εκεί θα αναζητήσει το μονοπάτι που οδηγεί στην πρώτη ομάδα και τη Serie B, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό καθώς η «Σαμπ» κάνει πορεία πρωταθλητισμού με στόχο την άμεση επάνοδο στη Serie A.
Πρωταθλητής Κ17 το 2022 με τον ΠΑΟΚ και βασικό στέλεχος της εθνικής Κ19 που συμμετείχε στους τελικούς του EURO 2023 στη Μάλτα, ο Γεωργιάδης θεωρείται ως ο καλύτερος δεξιός μπακ της ηλικιακής κατηγορίας του στην Ελλάδα. Μένει να αποδείξει την αξία του και σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, στην πολύ απαιτητική διοργάνωση της Primavera.

 

Τελευταία Νέα