Λιονέλ Μέσι: Θαμώνας μαγαζιού ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε απ' την ασφάλεια που νόμιζε ότι φωτογράφιζε τον Αργεντινό και την παρέα του

Newsroom
ksylo

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail», ένας θαμώνας του εστιατορίου που δειπνούσε ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τις συζύγους τους, ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε από την ασφάλεια με την κατηγορία ότι φωτογράφιζε τους διεθνείς αστέρες.

Ένας θαμώνας του εστιατορίου που δείπνησε ο Λιονέλ Μέσι ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από την ασφάλεια, ενώ ήταν με την οικογένειά του και προσπαθούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία στα 21α γενέθλια της κόρης του. Στο μαγαζί διασκέδαν ο Λιονέλ Μέσι και οι Μπέκαμ, όπως αποκαλύφθηκε.

Η ασφάλεια αντέδρασε οργισμένα στον ανώνυμο επισκέπτη κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να φωτογραφίσει τον Λιονέλ Μέσι και τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας: «Μας επιτέθηκαν, με πέταξαν έξω και με χτύπησαν στο πρόσωπο. Μόνο και μόνο επειδή ο κολλητός μου προσπαθούσε να βγάλει μια φωτογραφία με τη γυναίκα του, όχι με τον Μπέκαμ ή τον Μέσι, τίποτα. Ήταν μια οικογενειακή υπόθεση».

Η ασφάλεια τον πέταξε έξω και φέρεται να του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να αιμορραγεί και να έχει μώλωπες στο πρόσωπό του. Στα πλάνα από τα χαοτικά επακόλουθα, μια γυναίκα ακούγεται να φωνάζει υστερικά: «Είναι οικογενειάρχης, γιορτάζει τα 21α γενέθλια της κόρης του».

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν την Βικτόρια Μπέκαν να βγάζει τη 12χρονη κόρη της Χάρπερ έξω από το μαγαζί και να την βάζει γρήγορα μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

 

Τελευταία Νέα