Μουντιάλ Γυναικών: Με γκολ-ζωγραφιά η αδερφή του Ρις Τζέιμς, Λόρεν, το 1-0 για την Αγγλία (vid)

Newsroom
Με ένα πανέμορφο τέρμα της Λορέν Τζέιμς τα «Τρία Λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Δανία για το Παγκόσιο Κύπελλο Γυναικών.

bet365

Με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή, η Λόρεν Τζέιμς, αδερφή του άσου της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, άνοιξε το σκορ για την Αγγλία στο παιχνίδι με τη Δανία για το Μουντιάλ Γυναικών 2023.

Ο Ρις Τζέιμς είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες της Τσέλσι και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων δεξιών μπακ αυτή τη στιγμή. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα ο κόσμος να μάθει και την αδερφή του Λόρεν. Με ένα γκολ-ζωγραφιά που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη τερματοφύλακα, η 21χρονη άσος, που αγωνίζεται επίσης, στους "Μπλε" έβαλε μπροστά στο σκορ την Αγγλία στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με την Δανία για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ Γυναικών 2023.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, ο Ρις Τζέιμς είχε μιλήσει για την αδερφή του στα social media, αναφέροντας πόσο περήφανος είναι για εκείνη. «Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφή μου. Με εμπνέει καθημερινά και θα συνεχίσει να το κάνει. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη γυναίκα ποδοσφαιριστής στον κόσμο και θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα 10-15 χρόνια χωρίς αμφιβολία. Τεχνικά είναι καλύτερη από μερικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα