Γουάντα Νάρα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από τους δημοσιογράφους πως έχω λευχαιμία»

Γουάντα Νάρα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από τους δημοσιογράφους πως έχω λευχαιμία»
Η Γουάντα Νάρα με ανάρτηση της στα Social Media επιβεβαίωσε πως οι εξετάσεις της έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό χωρίς ακόμα να διευκρινιστεί τι και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που έγραψαν πως πάσχει από λευχαιμία.

Τα προηγούμενα 24ωρα μέσα της Αργεντινής με... gossip χαρακτήρα υποστήριξαν πως η Γουάντα Νάρα πάσχει από λευχαιμία και η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι με ανάρτηση της τοποθετήθηκε για πρώτη φορά. Η 36χρονη πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια και μάνατζερ του Αργεντινού φορ με ανάρτηση της επιβεβαίωσε πως οι εξετάσεις της έδειξαν κάτι ανησυχητικό χωρίς να διευκρινιστεί τι και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους.

«Είμαι εδώ, μετά από κάποιες μέρες που επέλεξα να κλειστώ στον εαυτό μου και θέλω να σας πω κάποια πράγματα. Την Τετάρτη αποφάσισα να κάνω κάποιες εξετάσεις ρουτίνας, που τις κάνω μία φορά τον χρόνο ή όταν θέλω να ταξιδέψω. Υπήρξαν κάποιες αρνητικές τιμές στις εξετάσεις μου και έτσι αναγκάστηκα να νοσηλευτώ.

Την Πέμπτη έφυγα από την κλινική και πήγα σε έναν διαμορφωμένο χώρο, όπου μπορούσα να κάνω κάποια τεστ για να υπάρξουν κάποια πιο σαφή δείγματα όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Όπως κάθε μάνα, αποφάσισα να κρύψω τα δάκρυα και τις ανησυχίες από τα παιδιά μου, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει μία πιο ακριβής διάγνωση.

Δυστυχώς, όμως τα παιδιά το έμαθαν από τους δημοσιογράφους την Παρασκευή, ενώ εγώ καλά - καλά δεν ήξερα τι έχω. Τα παιδιά μου θα τα είχαν μάθει όλα από εμένα, αλλά αποφάσισα να τους το πω έχοντας περισσότερες εξετάσεις στα χέρια μου και πάνω από όλα θα τους το έλεγα όταν ήθελα εγώ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους εσάς που μου δείξατε αγάπη.

Είμαι ήδη στο σπίτι και περιμένω περαιτέρω εξετάσεις, μετά από υποδείξεις των επαγγελματιών που βρίσκονται στο πλευρό μου. Όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα θα συμβούν θα παραμείνουν στην ιδιωτικότητα μου, επειδή θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου», ανέφερε στην ανάρτηση της.

 

Τελευταία Νέα