Χιλή: Σεισμός 5,6 ρίχτερ, πάνω-κάτω η κάμερα αλλά... συνέχισαν να παίζουν (vid)

Η κάμερα πήγαινε πάνω-κάτω την ώρα του σεισμού στη Χιλή

bet365

Ο ισχυρός σεισμός 5,6 ρίχτερ που έπληξε το Σαντιάγο της Χιλής την περασμένη Κυριακή έγινε αντιληπτός και μέσα από την... περιπετειώδη μετάδοση ενός αγώνα β' κατηγορίας, ο οποίος με εξαίρεση μια μονόλεπτη διακοπή συνεχίστηκε σαν να μη συνέβη τίποτα!

Το χτύπημα του εγκέλαδου στη Χιλή δεν ήταν αρκετό για να επηρεάσει τις τύχες ενός ποδοσφαιρικού αγώνα για τη β' κατηγορία.

Την Κυριακή (9/7), σημειώθηκε ισχυρός σεισμός 5,6 ρίχτερ με επίκεντρο την πρωτεύουσα της λατινοαμερικάνικης χώρας, το Σαντιάγο, όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση μεταξύ Ντεπόρτες Ρεκολέτα και Ντεπόρτες Τεμούκο. Σεισμός που έγινε αντιληπτός και μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης, καθώς λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η κάμερα άρχισε να πηγαίνει πάνω-κάτω, προκαλώντας αναστάτωση στο booth και τη σπίκερ της μετάδοσης, Rocio Ayala.

Παρά την τρομακτική στιγμή, ωστόσο, οι παίκτες των δύο ομάδων συνέχισαν να αγωνίζονται στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του σεισμού δείχνοντας ότι δεν... ήξεραν τι ακριβώς να κάνουν, με τον ρέφερι να διακόπτει προσωρινά το ματς όταν σταμάτησε η σεισμική δόνηση.

Σε μια χώρα όπως η Χιλή που αποτελεί μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες παγκοσμίως και μετρά έναν από τους ισχυρότερους σεισμούς της ιστορίας-9,4-9,6 ρίχτερ το 1960-, το περιστατικό δεν φάνηκε να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους παρευρισκόμενους, με ορισμένους οπαδούς να πανηγυρίζουν και το ματς τελικά να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται (2-2).

 

Τελευταία Νέα