Τανζανία - Νίγηρας: Διαιτητής απέβαλε τα... ball-boys επειδή κλωτσούσαν μπάλες στο χορτάρι για καθυστερήσεις (vid)

Αποβλήθηκαν τα... ball boys στο Τανζανία - Νίγηρας

bet365

Κόκκινη κάρτα στα ball-boys δεν βλέπεις συχνά, στο Τανζανία-Νίγηρας, όμως, οι πιτσιρικάδες το... κατάφεραν, πετώντας μπάλες στο χορτάρι για να κάνουν καθυστερήσεις και υποχρεώνοντας τον διαιτητή να τους αποβάλει.

Η Τανζανία πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί του Νίγηρα (1-0) που τη φέρνει με το ένα πόδι στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Μια νίκη που ήρθε μετά από «θρίλερ» και ολίγον τι από... φαρσοκωμωδία, με πρωταγωνιστές τα ball-boys.

Το ματς βρισκόταν στον έξτρα χρόνο, οι φιλοξενούμενοι πάλευαν μέχρι τέλους για την ισοφάριση οργανώνοντας πολιορκία στα καρέ των γηπεδούχων και κάπου εκεί , έλαβαν... δράση οι πιτσιρικάδες που επωμίστηκαν τον ρόλο του ball-boy, πετώντας μπάλες μέσα στο χορτάρι για να διακόψουν τις επιθέσεις και να κάνουν καθυστερήσεις!

Μέχρι και τέσσερις μπάλες εν ώρα ματς βρέθηκαν παράλληλα στον αγωνιστικό χώρο, υποχρεώνοντας τον Αιγύπτιο ρέφερι της αναμέτρησης να τους τιμωρήσει με κόκκινη κάρτα. Ο σκοπός τους άγιασε τα μέσα, αφού το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η ομοσπονδία της Τανζανίας αναμένεται να θα δεχτεί τιμωρία για το συμβάν.

 

Τελευταία Νέα