Κριστιάνο Ρονάλντο: Διαλυμένες οι σχέσεις του με τον Μέντες, δεν είχε ανάμειξη στη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Διαλυμένες οι σχέσεις του με τον Μέντες, δεν είχε ανάμειξη στη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ

bet365

Σύμφωνα με την ισπανική «Marca» Ζόρζε Μέντες δεν ενεπλάκη στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, καθώς στις σχέσεις του Πορτογάλου επιθετικού με τον επί σειρά ετών ατζέντη του φαίνεται πως επήλθε ρήξη.

Ο Πορτογάλος σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 200 εκατομμυρίων λιρών ετησίως για να αγωνιστεί στη Μέση Ανατολή μετη φανέλα της Αλ Νασρ. Τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ενδιαφερόμενων πλευρών διεξήγαγε ο προσωπικός μάνατζερ του Ρονάλντο, Ρίκι Ρεγκούφε, και όχι ο μακροχρόνιος ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca».

Θυμίζουμε ότι στην ισπανική έκδοση της «AS» στα μέσα Δεκεμβρίου ανέφεραν ότι η σχεδόν δύο δεκαετιών σχέση μεταξύ του Ρονάλντο και του Μέντες είχε αρχίσει να καταρρέει, αφού διαφώνησαν για την επόμενη ομάδα του. Αυτό ακολούθησε την κοινή λύση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αμφιλεγόμενη συνέντευξη στην οποία κατηγόρησε τον σύλλογο του «Όλντ Τράφορντ» ότι τον «πρόδωσε». Η AS ανέφερε ότι η ένταση μεταξύ του Ρονάλντο και του ατζέντη του είχε κορυφεί και οι σύλλογοι απευθύνονταν πλέον απευθείας στον παίκτη.

Ο 56χρονος Μέντες είναι ο εκπρόσωπος του Ρονάλντο από τότε που έφυγε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να ενταχθεί για πρώτη φορά στη Γιουνάιτεντ το 2003. Η Marca σημειώνει επίσης ότι ο Ρονάλντο γνώριζε ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» να ενταχθεί σε σύλλογο του Champions League μετά την οξεία αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σταρ ήθελε να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό ήταν πάντα εξαιρετικά απίθανο δεδομένης της ηλικίας του, των μισθολογικών του απαιτήσεων και της φύσης της αποχώρησής του από το «Όλντ Τράφορντ».

Ο Ρεγκούφε ο οποίος συνεργάζεται με τον Ρονάλντο από το 2018, φέρεται να αποτέλεσε αιτία τριβής μεταξύ του σταρ και των συμπαικτών του στην Πορτογαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αρκετοί παίκτες της Πορτογαλίας φέρονται να διερωτήθηκαν γιατί ο Ρεγκούφε ήταν μέρος της συνοδείας της ομάδας και άρχισαν να νιώθουν δυσφορία για την παρουσία του. Ο Ρεγκούφε ήταν στο παρελθόν κορυφαίος διευθυντής μάρκετινγκ της Nike και είχε μεγάλη επιρροή στο να διασφαλίσει ότι ο Ρονάλντο σχημάτισε στενούς δεσμούς με τον κολοσσό των αθλητικών ειδών μετά τη συνάντησή τους το 2003.

 

Τελευταία Νέα