Παραιτήθηκε ο Κόλα από Απόλλωνα

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Κόλα από Απόλλωνα

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα αποτελεί ο Χριστόφορος Κόλα. Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ με δήλωσή του τόνισε ότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας με τους διοικούντες και αποφάσισε να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η δήλωσή του Χριστόφορου Κόλα:

Ανέλαβα τον Απόλλωνα Σμύρνης με συγκεκριμένο σχέδιο και φιλοδοξίες με στόχο να δημιουργήσουμε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την εξέλιξη αυτής
προκειμένουν να φτάσουμε κάποια στιγμή στον Απόλλωνα που όλοι σεβάστηκαν, αγάπησαν και αναγνώρισαν.

Λόγω ηθικής και προσωπικής δέσμευσης που έχω στο σύλλογο αυτό και στον κόσμο του, οφείλω να γνωστοποιήσω ως ελάχιστη υποχρέωσή μου πώς αποφάσισα να παραιτηθώ απο τα καθήκοντά μου καθώς η φιλοσοφία,
η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκέκριμένων ανθρώπων στη δίοικηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν συνάδουν με τα δικά μολυ πιστεύω ως προπονητή και ως άνθρωπο περι αντίληψης του ποδοσφαίρου.

Προφανώς απ όσο έχω αντιληφθεί στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι "επικεφαλής" της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, οι διοικούντες την ομάδα χρειάζονται ένα πιόνι που να καθοδηγείται και να εκπληρώνει τις δικές τους επιθμίες.

Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και πάνω απ όλα τον κόσμο του Απόλλωνα που με τόση αγάπη με αγκάλιασε απο την πρώτη στιγμή.
Γι αυτούς και μόνο δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τις αρχές μου και τα πιστεύω μου παραμένοντας στην ομάδα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και να φτάσει εκει που του αξίζει, με την ελπίδα οτι καποια στιγμη οι δρομοι μας θα ξανασυναντηθουν κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Με εκτίμηση

Χριστόφορος Κόλα

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα