Ξεκουράζει παίκτες ο Πάρντιου

Ξεκουράζει παίκτες ο Πάρντιου

Μάκης Σταθάτος
Ξεκουράζει παίκτες ο Πάρντιου

bet365

Τα πλάνα του για το πρώτο ματς απέναντι στον Ατρόμητο κάνει ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος τόνισε πως θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες του λόγω πρωταθλήματος.

Η Νιούκαστλ μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει και πάλι στην Ευρώπη και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Περιστερίου στα πλέι οφ του Europa League. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι στο πρώτο ματς της ερχόμενης Πέμπτης στην Ελλάδα θα αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ.

«Ενδεχομένως και θα ξεκουράσω κάποιους παίκτες μου. Θα εξετάσω με τους συνεργάτες μου ποιους θα έχουμε στη διάθεσή μας. Ποιος μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα; Ποιος μπορεί να παίξει δύο; Είναι η πρώτη αγωνιστική μας εβδομάδα και ήδη είχαμε πολλούς διεθνείς με αποτέλεσμα να μην δουλέψουμε όπως θα θέλαμε», τόνισε ο Πάρντιου.

«Νομίζω ότι πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης σε συνδυασμό με τα ματς του πρωταθλήματος. Αν έχουμε μεγάλα ταξίδια τεσσάρων ή πέντε ωρών θα είναι δύσκολο για μας. Πρέπει να κινηθούμε έξυπνα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα που χρησιμοποιούμε σε κάθε ματς να πιστεύουμε ότι θα κερδίζει», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο τεχνικός της αντιπάλου του Ατρομήτου στο Europa League.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα